Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 0743096848
    suna-ma si mergem si vedem ce gasim daca ai nevoie de ajutor
    Its just a car ...

Comment

• Dragi tovarasi si pretini,in sfarsit a venit si vremea mea.Achizitionat la mine una bucata Audi A4 1.6 nush ce benzinar ca-mi plac benzinarele.In '96 dar arata impecabil.166k la bord reali.Masina se prezinta intr-o stare ireprosabila atat exterior cat si interior.revin cu poze maine ca astazi n-am avut cand sa-i fac poze.culoare neagra apropo.Stiu ca sunt pe ofrum care nu sunt de acord cu modelul acesta de masina in special motorizarea de 1.6 dar eu sunt multumit si-mi place a lot.
      Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Salutare. Dupa cum v-ati obisnuit cu mine (probabil), nu mi-o stat mintea prea mult la odihna si am mai modificat cate ceva la "cameleonul" meu :
        1. Lumina numar inmatriculare cu doua spectre : alb (original) si verde (4LED)
        2. Lumina torpedo si portbagaj : verde (bec original+folie transparenta peste)
        3. Limina habitaclu : verde (4LED) + alb (original). Lampa de citit am lasat-o alba.

Pe alocuri am lasat si becul original pentru a nu fi prea obositoare lumina verde. De fapt LEDurile le-am folosit doar pentru a da o tenta verde luminii. Am incercat doar cu LEDuri verzi si nu recomand nimanui sa mearga pe o singura culoare la leduri - e prea obositoare lumina si nu are stralucire. Poze mai jos >>> Sper sa va placa...
        Ah...inca ceva : tot ce am facut pana acum e low low low cost , dar efectele is dragute
        Attached Files
        Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua

Comment

• bv man ai inverzit o frumos bafta..
          http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• vezi ca vei avea probleme cu politia pt lumina de la numar ca e verde ..
            @dragos multi km fara probleme
            asteptam pozele interior-exterior .. ah si pe NZN care clar ) o sa se lege de tine ..)
            ce dotari are masina ?
            Its just a car ...

Comment

• Masina nu pot spune ca are multe dotari.Din pacate nu are geamuri electrice si AC dar are trapa electrica,oglinzi electrice,ABS,volan reglabil pe inaltime si adancime, la fel si scaunul soferului,si nu mai stiu exact ce,stiu ca mai are ceva dar am lapsus acum.Eu unul sunt foarte multumit de ea.Cand voi avea drum la Sibiu sau voi trece prin tarnaveni te sun Radu si ne vedem.
              Apropo NZN-u se poate lega lejer de mine ca n-are cu cine
              Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• LA MULTI ANI !! raducule ;))

Comment

• merci myre
                  @dragos stii ca nu are ce face nzn din audi nu ?))
                  Its just a car ...

Comment

• Originally posted by dj_dragos View Post
                    Dragi tovarasi si pretini,in sfarsit a venit si vremea mea.Achizitionat la mine una bucata Audi A4 1.6 nush ce benzinar ca-mi plac benzinarele.In '96 dar arata impecabil.166k la bord reali.Masina se prezinta intr-o stare ireprosabila atat exterior cat si interior.revin cu poze maine ca astazi n-am avut cand sa-i fac poze.culoare neagra apropo.Stiu ca sunt pe ofrum care nu sunt de acord cu modelul acesta de masina in special motorizarea de 1.6 dar eu sunt multumit si-mi place a lot.

nho baiete copile,amu ai cu ce sa te dai,cand vi acasa,sa ma anunti sa vin sa ne dam;;)app,a fost masina unui batranel?
                    Originally posted by raduprov View Post
                    merci myre
                    @dragos stii ca nu are ce face nzn din audi nu ?))
                    vezi de treaba.....)il aduc intr-o seara la t-veni sa ne dam...si tu il faci
                    pS:e ziua ta?la multi ani
                    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• La multi ani fericiti Radule! Sa ne vedem peste 100 ani cu Loganurile la intalnirea masinilor de epoca! )
                      Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua

Comment

• )))))) peste 100 de ani nici urma de anvelope din ele nu mai este
                        Its just a car ...

Comment

• La multi ani Radu! iti doresc multa sanatate si numai bine:P
                          dj_dragos: Iti doresc multi km fara probleme! apropo vineri vin prin ludus poate ne vedem la o poveste;)

Comment

• La multi ani Radule,sa traiesti 1000 de ani fara reparatii majore.
                            Mitza ne vedem claar.0754968243 e numarul meu da o strigare.NZN-ule nu ma intereseaza daca ma faceti,eu ma ubcur ca am masina in sfarsit si ma pot deplasa.Uite weekul asta am fost in ludus dar vineri sau sambata te sun si ne vedem.Masina nush daca a fost unui batranel,dar arata exceptional,de 2-3 sapt adusa in tara de cineva pt ficasa,dar aia nu a vrut masina ca cica ii trebe masina mica pt cluj si cumva am dat de el si am luat-o.Vin bre,bani de benzina sa fie si vin in vizita peste tot.Radule inca o data la multi ani,scuze de intarziere si tot ce-ti doresti

Comment

• pe la 20 sa fiu in ludus si te voi suna ;)

Comment

• LA multi ani pizzaman...sa ne cresti mare...sa ti creasca salarul...sa ti cresca tirul..sa ti cresca km fara probleme si fetel modele...:P te am pupat..:*:*:*
                                http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google