da, da vreau sa modific culorile si fondul sa l fac cum e stema cu patratele din alea ca la dacia
Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures
Collapse
X
-
Uite ce mio iesit asa, pe fuga... ASTA e stema JUDETULUI Mures!...Ca nu suntem numai noi astia din Targu Mures, nu?...Eu asa cred ca e corect...Propun sa lucram pe stema asta daca vreti stema neaparat...Daca nu, se poate concepe si un logo.Attached FilesAmbition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua
Comment
-
mai fac cateva incercari ca sa avem de unde alege. Cum a zis si M!tz@, vreau sa avem mai mult fond albastru pe sigla pe care sa il faca fiecare pe culoarea masinii. Astept si alte idei. Parerea mea personala e ca stema judetului incarca prea mult sigla. Hai sa votam: CU sau FARA stema?Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua
Comment
-
bune treburi...))
hai sa o facem asta ultima ca e faina tare....
aveti cine sa le faca?sau sa vorbesc eu cu un prieten.....?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Bun...Am mai facut doua tipuri care, personal, mi se par cele mai reusite...Asteptam pareri si voturi. Culorile pot sa difere la fiecare, eu am pus doar cateva mai intalnite. Eu votez pentru cea cu steagul romaniei.Attached Files- LCMures bun albastru.jpg (165.3 KB, 68 views)
- LCMures bun bleu.jpg (191.0 KB, 67 views)
- LCMures bun rosu.jpg (174.6 KB, 70 views)
- LCMures bun verde.jpg (187.4 KB, 66 views)
- sigla LCMures6.jpg (164.4 KB, 64 views)
- sigla LCMures6blue.jpg (160.8 KB, 15 views)
- sigla LCMures6green.jpg (205.5 KB, 15 views)
- sigla LCMures6red.jpg (204.3 KB, 21 views)
Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua
Comment
-
Esti meserias Dane...eu personal raman la cea cu stema judetului ca doar asta e important sa stim fiecare de unde-i(daca stai sa te uiti fiecare a ales ceva aparte a zonei de unde este)
Eu votez cu asta :Attached Files
Comment
-
-
treaba voastra, eu nu ma bag dar zic ca una mai simpla nu asa colorata ar fi mai bine
de exemplu cum au cei de la loganclub brasov..mie mi-i se pare super ok ..simpla si cu bun gustAttached Files
Comment
-
vezi dane ca stema orasului este cea cu mana cu sabiaAttached Files
Comment
Comment