dane eu am dou conti daca vrei second ?
Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures
Collapse
X
-
Merci Lucicule de oferta, dar imi trebuie una noua ca sa fac pereche pe fata unde am o bucata noua.Apreciez oferta! Multumiri ptr ajutor.
Ah, inca ceva : Kopatz, de unde ti-ai luat difuzorul de pe spate? (mi-ai mai zis o data, dar am uitat). Am fost la Orion si au zis aia ca nu au avut asa ceva niciodata (nici nu stiau ca se numeste asa, la ei se numea 'bucata aia de plastic negru' )Last edited by danavramiuc; 10 April 2011, 19:02.Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua
Comment
-
O sa incerc la doua magazine de anvelope pe care le-am vazut azi in oras....Sansele sunt FFFFFFFFoarte mici sa gasesc o rezerva de Logan Michelin si nu prea am timp sa caut pentru ca vineri plec la Galati si nu vreau sa merg 'intr-un picior' Am gasit la magazinul albastru de pe Libertatii, dar pretul ii cam mare (309ron).Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua
Comment
-
Originally posted by danavramiuc View PostMerci Lucicule de oferta, dar imi trebuie una noua ca sa fac pereche pe fata unde am o bucata noua.Apreciez oferta! Multumiri ptr ajutor.
Ah, inca ceva : Kopatz, de unde ti-ai luat difuzorul de pe spate? (mi-ai mai zis o data, dar am uitat). Am fost la Orion si au zis aia ca nu au avut asa ceva niciodata (nici nu stiau ca se numeste asa, la ei se numea 'bucata aia de plastic negru' )
Comment
-
la vreme tu vrei sa-ti deie si cai in plus??http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Aşa ceva (difuzor bară spate) găseşti din fibră de sticlă (identic cu cel original, dar trebuie vopsit) pe 4 tuning la secţiunea bazar şi costă undeva la 80-100 lei. Original (negru şi nu necesită vopsire) găseşti la LION VICTORIA şi costă dacă nu greşesc în jur de 250-280 lei RON (am să văd pe factură dacă contează şi dacă vrei original). Scuze că m-am băgat în seamă dar am sperat că sunt de ajutor. Salutări tuturor.
Comment
-
Domnule avocat orice sfat e binevenit si orice informatie in plus ne poate ajuta..la urma urmei fiecare decide pt el..multumim inca odata..bafta tuturor
Comment
-
Originally posted by kopatz View Postasa mi-a comandat NZN -ul dar sincer nu merita banii e un c***t de plastic ,intradevar arata bine si cam atat.Nu recomand !
Domnule Avocat, multumesc de info, dar cred ca e mai mare daraua decat ocaua sa iau din fibra si sal vopsesc (mai bine vopsesc oua, ca tot vine Pastele), iar original chiar nu merita banii Parerea mea...Vorba lui NZN, nu da cai in plus. Sau cine stie...) Oricum merci de informatii. Eu speram sa gasesc aici in Mures un difuzor dintr-asta... La vara m-am hotarat sa ma apuc de fibra de sticla, m-am saturat de preturile lor la rahaturi de plastic. Cine vrea sa se bage si sa vina cu sfaturi si o mana de ajutor e superbinevenitAmbition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua
Comment
-
asa,si care-i diferenta ca e sau nu original?pretuastea ce le-am luat eu,sunt din fibra si direct negre,asa ca nu necesita vopsire!acum are si un user de pe forum la 80 de lei parca florin_dnf
si kopatz,daca ii numa un ***** din plastic de ce ai mai dat banii pe el?arunca-l ba frate,ca doar e un ***** din plastic ce mama zmeuluihttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by FloNZN View Postasa,si care-i diferenta ca e sau nu original?pretuastea ce le-am luat eu,sunt din fibra si direct negre,asa ca nu necesita vopsire!acum are si un user de pe forum la 80 de lei parca florin_dnf
si kopatz,daca ii numa un ***** din plastic de ce ai mai dat banii pe el?arunca-l ba frate,ca doar e un ***** din plastic ce mama zmeului
Originally posted by danavramiucNu-l arunca Kopatz!!!!!! nu te lua dupa NZN, da-mi-l mie )
incearca sa scrii mai citet,"liniute de cratima"
Pai ori liniute ori cratime?...O sa incerc pe viitor
Comment
-
Fără să par mai deştept decât altul, dar eu cred că există anumite diferenţe şi nu doar la preţ. Este adevărat că în momentul în care se vopseşte şi se montează acestea ar putea ,,dispărea" din cauza dibăciei meşterului...Dar rămân la ideea că există mici diferenţe între o piesă originală şi una copiată (chiar şi o copie reuşită 100%). Îmi cer scuze dar nu fac această afrmaţie să supăr pe cineva...Este doar o părere personală...
Comment
Comment