salut loganistii din mures! si as vrea sa imi spuna cineva daca cunoasteti pe cineva care face remapare la motor de 1.6 prin tg-mures si cat costa?
Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures
Collapse
X
-
Bine ai venit in primul rand.vb cu membrul mitza vezi la date de contact are nr de tel..poate te ajuta el.te asteptam la intalniri..
Comment
-
Salutare la baieti!...Rezultatele muncii de o dupa-amiaza sunt aici Nu este spectaculos (mai trebuie un rand de plasa, sau o sa tai grila fata), dar este mai mult decat speram sa iasa. Urmeaza o vopsire a barelor in culoarea masinii, dar dupa ce 'produc' ceva banuti...
PS 1: Mitza, cand ai timp vreau un soft.
PS 2: NZN, cand ajungi in Targu Mures, mai vreau un set de autocolante cu LoganClub, daca se poate, pentru ca mi-o crapat parbrizul...Merci.Last edited by danavramiuc; 7 June 2011, 17:55.Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua
Comment
-
sau cum zice radu vb cu doc el e maestrul softurilor..www.dimsport.ro eu la ei am soft.bafta
Comment
-
Originally posted by danavramiuc View PostSalutare la baieti!...Rezultatele muncii de o dupa-amiaza sunt aici Nu este spectaculos (mai trebuie un rand de plasa, sau o sa tai grila fata), dar este mai mult decat speram sa iasa. Urmeaza o vopsire a barelor in culoarea masinii, dar dupa ce 'produc' ceva banuti...
PS 2: NZN, cand ajungi in Targu Mures, mai vreau un set de autocolante cu LoganClub, daca se poate, pentru ca mi-o crapat parbrizul...Merci.
Comment
-
Primăria orașului, Centru Cultural Mioveni în parteneriat cu Automobile Dacia Renault, și Asociația Sportivă Sprint Club Pitesti organizeză în perioada 24-25 iunie 2011 Regionala Logan Club Argeș după următorul program:
Vineri 24 iunie -Vizita la Automobile Dacia a loganiștilor din țara;
-campare, cazarea invitatilor
Sâmbătă 25 iunie- Concurs de accelerare (Uzina Dacia poarta 3-poarta 2)
-3 categorii de putere - exclusiv pentru membrii LC
ÃŽnscrierea la concurs
ÃŽnceperea concursului
Turul orașului
Concursuri inedite
Festivitatea de premiere
-Balaceala gratareala fotbal la Complexul Bemo
care se baga?eu cred ca merg sambata ca e mai multa activitate
Comment
-
bine dane,dar nu te supara,e mare tiganie ce a facut la grila...
FLR,si eu cred ca merg ...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by danavramiuc View PostSalutare la baieti!...Rezultatele muncii de o dupa-amiaza sunt aici Nu este spectaculos (mai trebuie un rand de plasa, sau o sa tai grila fata), dar este mai mult decat speram sa iasa. Urmeaza o vopsire a barelor in culoarea masinii, dar dupa ce 'produc' ceva banuti...
PS 2: NZN, cand ajungi in Targu Mures, mai vreau un set de autocolante cu LoganClub, daca se poate, pentru ca mi-o crapat parbrizul...Merci.
Comment
-
nunu....tre sa dai o bere )
distractie faina si drum bun la intoarcere
Comment
-
Mersi domnule,distractie este la maxim.Deci dragi colegi cum bine stiti este intalnire nationala pe Transalpina in 22-23-24 iulie.Haideti sa facem o iesire impreuna si sa mergem macar cateva masini,ce ziceti?,ca din cate vad sunteti prea tacuti.
Comment
-
din pacate eu lucrez pe 23 iulie
oricum care mergeti nu o sa va para rau garantez eu
Comment
Comment