Eu am schimbat de mult airbag-u))am dat jos bordul...:P
Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures
Collapse
X
-
-
nzn tu esti tipicar man....recunoaste si tu macar odata )
Comment
-
Originally posted by raduprov View Postbaieti , pana la urma mergem pe transalpina ? eu imi pun masina in joc daca sunt doritori
@ avocat te-am vazut saptamana trecuta mergeai catre reghin , e prima data cand iti vad masina live , e frumoasa
Comment
-
Originally posted by avocat View PostMulţumesc frumos pentru aprecieri stimate coleg raduprov. Scuze că nu am salutat, dar am foarte mult de lucru şi cu atâtea pe cap...
@kopatz cel mai frumos ar fii sa mergem cat mai multi cu cat mai multe masini ... dar nah mergem dupa posibilitatiIts just a car ...
Comment
-
Mulţumesc frumos...Am avut treabă la O.C.P.I. cu o întabulare care mă exasperează, iar drumul a fost un dezastru (ptr.jantele mele şi nervii mei). Oricum, sincer vorbind îmi place foarte mult la Tarnăveni(are farmecul lui) atât ca orăşel cât şi datorită faptului că am prieteni deosebiţi acolo, oameni care merită apreciaţi. Merg acolo cu mare drag ori de câte ori este nevoie...Păcat că drumul este atât de prost, dar având în vedere că se lucrează sperăm să se rezolve şi această problemă.Last edited by avocat; 7 July 2011, 20:33.
Comment
-
Comment
-
Comment
-
De preferat in Targu Mures sau in apropiere...de fapt despre ce e vorba...fiul meu face fotbal la Pitici la Otelul si la sfarsitul lui august este organizat la Targu Mures un campionat ...EonKinder si as avea nevoie de vreo 10-15 camere duble...o pensiune ieftinioara...unde sa avem acces si la un gratar seara...si sa fie oarecum aproape de Targu Mures....asta ar fi ideal
PS...am inteles ca acest campionat se va desfasura la Sangeorgiu de Mures.Last edited by valeriuciprian; 18 July 2011, 18:02.sigpic
Comment
Comment