Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare, am testat noul sandero 0.9tce sa stiti ca am o impresie foarte bunadespre acest otor si inca un lucru foarte ok, geamurile sunt mai mici la noile dacii cel putin parerea mea, e foarte misto. O zifrm tuturor: )

Comment

• detalii vrem mai multe detalii.....cum trage motorul,consum ,comfort..etc.Acum daca mi-ai facut pofta povesteste.

Comment

• deci, avand in vedere ca este nou, nu i rodat trage foarte bine de la 2000, 2500 de ture, scaunele sunt mai moi, pozitia la volan foarte ok, consumul zic ei, undeva la 6,6 in oras si 4,5 afara, avand in vedere ca este un 0,9tce merge , pot sa zic ca merge poate un pic mai bine decat un 1,4 softat. ce mai imi place ti am mai spus, are alta aerodinamica, e mai lata intre axe, deci mai stabila, geamul e mai mic stil passat CC, e ok, unul mie imi place f mult. standard 4 airbag uri ABS, ESP, ASR+AFU. daca mai vreti sa stiti ceva ntrebati ma

Comment

• asa da parca seamana a masina ,dotarile astea puteau sa puna demult.Si pretul la varianta asta,standart sa zic asa fara optiuni...?undeva pe la 7000-8000 ?

Comment

• 6600, ceva de genu......

Comment

• ce zici tu acol cred ca e pe la 9000 nu 6000
              Its just a car ...

Comment

• l-am testat si eu pe Sandel, chiar ca merge bine, eu am 1,4 de 95 cp si cu toata ciuda, recunosc ca merge mai bine decat a mea, in mare parte datorita cuplului care se obtine la turatii mult mai joase si, pe de alta parte celor vreo 250 kg in minus la Sandero.
                Avand in vedere cuplul obtinut jos, nu trebuie turat mult si are doar 0.9l, normal ca va fi mic consumul. Am depasit un tir pe vatman in sus, in a 3-a de la 60 la 100 km/h s-a dus urgent masinuta. La 3000 rpm in a 5-a are in jur de 120 km/h, deci se preteaza si pe autostrada.
                pe mine unul m-a impresionat placut.

"standard 4 airbag uri ABS, ESP, ASR+AFU" are dreptate Goguspan cu asta, dotarile astea vin deja la prima varianta de echipare, pentru ca tin de siguranta, nu neaparat de confort si sunt impuse de legislatia europeana, ca dealtfel si luminile de zi

Comment

• Originally posted by kopatz View Post
                  baieti,care se pricepe la decodat casetofoane?,am una de Logan si imi cere codul si nu-l stiu
                  @kopatz

Daca mai ai nevoie te pot ajuta.... pe casetofon ai o hartie lipita pe spate... acolo ai un chenar cu security spune-mi ce scrie in fata

Daca nu raspund rapid.... Yahoo : todoran.rzvn@yahoo.ro
                  Last edited by kingzaza14; 21 November 2012, 19:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• yarak, 1.4 de 95cp, de unde ai scos tu 95 aia ? ) cu soft mai mult de 82 cp nu ai, asa ca, explica ne si noua sa ne dam seama cum scoti din 1.4 95 de cp....., nu s rau, da s curios si eu )

sau nu/i logan ala cu 95 cp.....
                    Last edited by goguspan; 22 November 2012, 13:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by goguspan View Post
                      yarak, 1.4 de 95cp, de unde ai scos tu 95 aia ? ) cu soft mai mult de 82 cp nu ai, asa ca, explica ne si noua sa ne dam seama cum scoti din 1.4 95 de cp....., nu s rau, da s curios si eu )

sau nu/i logan ala cu 95 cp.....
                      poate are filtru sau toba)

Comment

• Sigur are toba sport...+10 cai...
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• vedeti ca la motorizare are 1.2 16v si 1.4vti , deci probabil are un citroen sau peugeot cu motor de 1.4 95 de cai.
                          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• sigur, logan cu toba sport 10 cp ))))))), asta i tare )))))

Comment

• Citroen C3 Picasso 1,4 vti, am fost cu el la una din intalnirile de la Kaufland, participantii de atunci poate si-l amintesc, are 1340 kg... si nu are nici toba, nici soft, nici nimic, e stoc...
                              Ei bine, fata de asta, Sandero mi s-a parut mai vioi
                              Last edited by yarak16; 23 November 2012, 11:37.

Comment

• no ase mai campionul, credeam ca i logan ca i dadaeam foc la al meu, glumesc )))) o intalnire ceva ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google