mai bine mai astepti putin si iti rezolvi problema cu farurile .. le pui sus pe masina
Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures
Collapse
X
-
stati sa va spun ce am patit eu azi.veneam de la tara si pe E60 exact langa mol iese o proasta cu o pisicuta din 90 si ceva fara sa se asigure dar vireaza la stanga pe interzis si s-a bagat proasta in mine.eu vazand-o am virat maxim dreapta dar ciuciu,mi-a luat o parte din usa spate stanga si mi-a indoit bine de tot aripa spate stanga.ce m-am putut enerva,partea mai proasta e ca in portbagaj aveam o galeata mare plina cu borcane cu dulceata,praf s-au facut aproape toate,pe langa asta cand m-a atins nebuna m-a si bagat pe contrasens,noroc ca am controlat bine masina si am pus-o pe directia buna foarte repede.acum trebuie sa umblu de ma satur.exact cand nu te astepti,sa inebunesc un altaX(X(X(Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
lasa tabla....ca se repara...da-te la curatat la portbagaj ca in ce hal arata....apropo...era buna dulceata de pe mochetahttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
am patit si eu mai in iarna ceva asemanator una cu un matiz a pus frana eu al acclerat , am pus frana din parti , i-am tras una la matiz 1 metru so dus mai in fata si avea franele calcate nu am patit nici unu nimic acum de 4-5 zile i-am facut o gaura la spoiler =)Its just a car ...
Comment
-
Nasol Dragos..............
Dupa portbagaj (curatat.....) urmeaza partea grea cum zici si tu "umblatul" Speram ca nu dureaza mult
Si sa avem parte de cat mai putine incidente de genul acesta
Radule ce te astepti de la un matiz), daca il loveste o masina mai mare decat un "Logan" sa zicem ) prapad
Comment
-
Flo si Marius nu va faceti grji portabagajul imi este mai curat acum ca nici o data,tot am scos de acolo si am curatat.maine adica vineri sunt prezent la mures pt a termina actele si declaratiile necesare pt a-mi putea baga masina in service.se pare ca o perioada voi fi fara masina,of of mai mai.Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
radule astazi(02.09.2009) te-am vazut in mures, mai bine zis ieseai din mures erai cam pe langa metro am vrut sa-ti fac semn cu farurile dar u erai pe rima ta banda de mers iar eu pe prima mea banda de mers.dar lasa poate urmatoarea data te vad din timp si-ti fac cu farurile sau claxonez.
acum nici unul nu mai zice nimic???haideti colegii ca sunt multe de discutat pe aici,cu curajMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
dragos....ce ii de discutat....?asa dupa parerea ta...
discutii aiurea-n tranvai)mai bn in locomotiva zic eu..http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Dragos :P in data de 31.08.2009 "cred ca" te-am vazut prin centru(in fata la Euranis) erai cu un domn mai in varsta...............
Si un subiect de discutii: De ce s-a abandonat ideea afiselor,pliante.....?
La un moment dat am vazut un tip de afise dar nu le mai gasesc daca le are cineva sa mi le trimita si mie daca va rog si incerc sa scot la imprimanta sa vad cum imi ies. Daca nu le "lipim" prin Mures.........poate din cand in cand mai vedem(prin parcari etc) un Logan mai (arat-os sa zic asa:P) si din intamplare ai un pliant cu LC si il pui la stergatoare si poate poate starnim interesul.........
Comment
-
Originally posted by marius_gtm View PostSi un subiect de discutii: De ce s-a abandonat ideea afiselor,pliante.....?
La un moment dat am vazut un tip de afise dar nu le mai gasesc daca le are cineva sa mi le trimita si mie daca va rog si incerc sa scot la imprimanta sa vad cum imi ies. Daca nu le "lipim" prin Mures.........poate din cand in cand mai vedem(prin parcari etc) un Logan mai (arat-os sa zic asa:P) si din intamplare ai un pliant cu LC si il pui la stergatoare si poate poate starnim interesul.........http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Marius eram cu bunicumeo si mai multi pe acolo deoarece am fost la firma de asigurari unde era asigurata masina tampitei care m-a lovit sa se calculeze pagubele si asa mai departe.data viitoare fa-mi un semn ceva man sau hai spre mine sa mai vorbim;)
Florin treaba cu pliantele trebuia sa fie gata de mult.acum ca a scris marius despre treaba asta ti-ai amintit si tu.fa-le o data varu sa fie facute si la urmatoarea intrunire le impartim.apropo.am vazut un logan in mures prin unirii.B nu stiu cat KYD.arata ok masina.nu il cunoaste nimeni???sa-l racolam sa intre in logan clubMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
ce prezentari ? vreti sa ziceti ca loganu ala e frumos ? da , noaptea si cum suna in rest e aruncat un kit pe el vopsit putin si cam atat ..daca va uitati atent are niste linii aiurea de tot , kit pus doar de fite ..necunoscatorii clar le place in schimb cei care cunosc altfel gandesc .. nu vreau sa fiu rau dar asta e... mi-ar place sa am kitu dar sa fie frumos pus nu aruncatIts just a car ...
Comment
Comment