Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ar vrea NZN sa arate ca NGL ))
    Its just a car ...

Comment

• chiar exista ngl?
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• ma despre ce masina e vorba aici??VYP-ule se pun si masinile lovite???hai ca am glumit..voi trimite poza;)
        Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• da ma exista NGL , BMWu ala albastru din Bad Boyz Tuner ;)
          Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• baaa...aici era vb de logan...nu de matze
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• NGL e matza de la avatarul meu ):P
              Azi dimineata in Mureseni era un golf 3 CRW "avariat" rau... nu stiti nimic despre el ;))? sau ce s-a intamplat?

Comment

• @ dj_dragos: daca te intereseaza sa o dai la dezmembrari masina lovita ma interesez ce nr de tel au ce-i de la dezmembrari de aici din mures care au numai loganuri si iti zic......daca mai esti hotarat sa o vinzi evident anuntama

@ dj_dragos: daca mai esti interesat sa vinzi masina masina la dezmembrari ma interesez ce nr de tel au astia de la dezmembrari de aici de pe voinicenilor si te anunt.

scuzati de dublu posta dar din cauza netuluiX(
                Last edited by Piiticu; 27 October 2009, 19:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Piiticule clar ca sunt interesat.da-mi te rog numarul lor de tel si sa-mi zici te rog cum se numeste firma sa stiu ce sa zic.Chiar te rog.Mersi fain
                  Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• CRWu pana la parbriz ii varza o facut cunostiinta cu un stalp

Comment

• piticule ar fii frumos sa te cunoastem la vreo intalnire
                      aveti poze careva cu golfu 3 ?
                      Its just a car ...

Comment

• Nu am poze dar am vazut masina sincer era avariata rau de tot motorul pe la parbriz partea laterala a soferului era si ea sifonata din autobuz am vazut.... speram sa nu se mai intample astfel de incidente

Comment

• @ raduprov: pai am fost la intalnirea de la platou cand o intarziat NZN-u;))
                          ti-am vazut masina in padure, eram cu un logan albastru egee MAC MAC-u;))

@ dj_dragos: astazi nu am avut drum pe la ei dar maine trec;)

Comment

• piticule trebuia sa te opresti la o poveste una alta .. sa vb ;) alta data asa sa faci
                            Its just a car ...

Comment

• Ok piiticule.nici o problema.inca o data mers fain

Apropo, sunt sanse sa reinvie AMD-ul,si daca revine, revine asa cum scrie la carte.Dar din pacate e doar o idee.Piiticule astept sa-mi dai nr-ul de tel de la firma aceea.Daca nu se rezolva nimic, dupa aceea sanse mari sa reinvie AMD-ul
                              Last edited by dj_dragos; 28 October 2009, 22:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• piticule u esti soferu ala de rally ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google