Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• care????ca eu nu particip la rallyuri)

Comment

• te confunda piticule dar ce culoare ai la masina rosie ?
      Its just a car ...

Comment

• ba dragos...ce-i cu motorizarea aia tata?)esti beat?ia pune acolo ceva mai frumos...ca masina invie...
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Nu ai un logan albastru cu jante de tabla si folie pe geamuri ?
          Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• yed:spunei la marius(parca),baiatul ala cu bertonele ca i-am pierdut nr si sa ma sune.

nu mai tre
            l-am gasit
            Last edited by lucicu26; 29 October 2009, 16:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Yed baiatul cu Rally era un prieten de al meu ........

Comment

• @ raduprov: sigur ma confunda;))si albastru egee ii culoarea la golan
                @ YED: Are jante de aliaj golanul meu
                @ dj_dragos: ai PM cu datele de contact de la dezmembrari

Comment

• sefilor facem o intalnire in weekend sambata dupamamasa sau duminica pe la amiaz sau chiar mai spre dupamasa , VA ASTEPT PE CELALALT TOPIC PE TOTI
                  Its just a car ...

Comment

• Piiticule nu am primit nici un PM nu stiu ce se intampla aici.Florin deocamdata hiberneaza calutii ca ti-am mai spus nu o pot convinge pe maicamea nici cum.reusesc sa fac acest lucru doar daca dau un tun intr-o afacere ceva sa-mi iasa serios banutii si abia atunci reusesc si fara voia ei.sa speram ca fac de undeva banii sa fac s-mi reinvie AMD-ul dar asa in stil mare.
                    Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Originally posted by dj_dragos View Post
                      Piiticule nu am primit nici un PM nu stiu ce se intampla aici.Florin deocamdata hiberneaza calutii ca ti-am mai spus nu o pot convinge pe maicamea nici cum.reusesc sa fac acest lucru doar daca dau un tun intr-o afacere ceva sa-mi iasa serios banutii si abia atunci reusesc si fara voia ei.sa speram ca fac de undeva banii sa fac s-mi reinvie AMD-ul dar asa in stil mare.
                      Acuma sigur ai;)) l-am trimis din greseala la YED

Comment

• haideti ba baieti si pe celalalt topic sa facem o intalnire
                        Its just a car ...

Comment

• Piiticule inca o data mersi fain.
                          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Originally posted by dj_dragos View Post
                            Piiticule inca o data mersi fain.
                            cu placere;)

Comment

• piticule scz da azi nu am avut timp sa trec sa iti las alea....da mai vin in mures si te sun...
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by MS 41 NZN View Post
                                piticule scz da azi nu am avut timp sa trec sa iti las alea....da mai vin in mures si te sun...
                                nu ii nici o problema.....ne intalnim noi candva ca nu ii urgenta;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google