Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce nr ai la masina piticu?

Comment

• Originally posted by lucicu26 View Post
      ce nr ai la masina piticu?
      ms 55 mac

Comment

• azi sa mai alaturat un baiat cu Seat la clubu logan )))
        Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• cine cine???:>e un adversar pe masura?:>
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• lucicule cand ai zis de incalzire in scaune te refereai la huse cu incalzire ?

Comment

• nu.
              am vazut pe forum ceva de vanzare la un baiat:se ia tapiteria jos si se monteaza sub ea.are si buton care se pune langa scaun.zice baiatu ca e de renault,si mai are doar cateva.daca se iau mai multe are ceva reducere,si de aia am intrebat daca mai vrea cineva.

Comment

• la ce pret???
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• la ce pret ?

si cine le monteaza ? )
                  Last edited by YED; 1 November 2009, 12:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cautati la strict legate de masini,ceva HUSE DE VANZARE ORIGINALE RENAULT,parca.nu stiu exact
                    da 10 seturi la 1000 lei.
                    cu montaju fiecare tre sa se descurce

Comment

• este este userul alinushy are asa cev ade vanzare 150 ron setulm-o tentat si pe mine dar parerea mea ii ca ii cam mult

Comment

• lucicule ai terminat Tigrau lu mircea ?

Comment

• ioi ce asi scoate intermediara pt ca cu geamurile inchise numa de la 4000 in sus se aude toba X( numa dak o scot imi da in cap batranu ))))))))))

Comment

• YED-ul tu sa ai rabdare pana iti iei carnetul si daca iti da masina tie atunci poti face ce vrei.eu zic sa ai rabdare...stii vorba..."graba strica treaba"
                            Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• l-am terminat,Yedule.azi dimineata l-a dus.aripile si spoilerul au iesit cat de cat bine,la spate,nu

Comment

• Lucicule te tot vad prin ludus da un semn nu dai.intr-o zi m-am invartit pe langa golanu tau de cel putin 7 ori dar Lucicu pe nicaieri...
                                Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google