pai vin saptamanal.pe unde te invarteai?ce magazin este prin zona aia,ca sa stiu pe unde eram?
Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures
Collapse
X
-
aha
eram acolo in magazinul de langa.intra si tu si trage-ma de maneca.
nu stiti pe nimeni care poate sa faca sa se deschida portbagajul din interior sau din telecomanda(sa sara singur ca si la espero)? ca vreau sa bag un clean la portbagaj,sa desfintez tot de pe el.
Comment
-
lucicu....vezi in mures...langa spalatoria ficos...este ceva firma care pune folie pe geamuri etc....ei mi-au facut si mie....http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
sa se deschida portbagaju de la buton...(se poate din cheie si din interiorul masinii)...nu aia ai zis mai sus ca vrei sa-ti faci...???pai modulu a fost 50 de lei parca...restu nu mai stiu....du-te si tu pana acolo si intereseaza-te ca nu esti departe...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Radule ieri pe la 4 fara ceva ti-am vazut masina prin Ungheni :P
Si dragos pe tine te-am vazut luna trecuta) intr-o duminica dimineata la Combinat, acolo la autobuze....in weekendul cand a venit si Celia si Rednex.
Si piticule "azi vara" veneai prin Ungheni ( ti-am vazut de multe ori masina daca nu am confundat-o ;)) ) ?Last edited by marius_gtm; 11 November 2009, 18:27.
Comment
-
Marius daca m-ai vazut de ce nu ai venit la mine in povesti?asteptam autobuzul sa ma duc la prietena,actualmente fosta prietena.data viitoare oricare din voi care ma vedeti pe undeva haideti la mine, ca nu musc.mai vorbim eu cel putin nu v-am mai vazut de un car de aniMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Mi-am gasit masina.Dar din pacate trebuie sa-mi fac banii de avans.e cu preluare de leasing tot un logan dar din 2008.1.5 dci, 85 caluti,full(abs,AC,4 geamuri electrice,oglinzi electrice etc.), 45.000 km aprox,angel eyes cum are NZN-u la 2.500 euro cu preluare de leasing.Acum sunt cu ai mei in tratative neaparat sa o luam.E noua masinuta bineinteles intr-o stare impecabila.Voi ce ziceti?In plus ratele pe luna nu sunt mariMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
Comment