Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Radule parca inca vreo 3-4 ani nu mai stiu exact.Rata pe luna este 150 euro.
    @Marius - data viitoare indiferent ca vorbesc la telefon sau vorbesc cu cineva,vi in povesti,mai vorbim
    Last edited by dj_dragos; 13 November 2009, 16:26. Reason: Automerged Doublepost
    Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• dragos,eu spun sa o iei.incearca vezi la dezmembrari cat iti da pe cea lovita.
      daca nu o iei tu as vrea sa o iau eu

Comment

• lucicule am bordul ca al tau )
        auzi da chiar tu de ce vrei sa bagi bani in masina " de firma " ? in cea pe care o conduso pompei ..nu are rost .. nu se merita
        Its just a car ...

Comment

• la dezmembrari am primit 1300 euro pe ea.Ast pana saptamana viitoare ca duminica ma duc in piata la Mures ca sa studiez putin piata.acum vedem.
          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• mi-am facut si eu o placere.va fi masina ......peste 22 luni,etc bla bla.

dragos:tu ai buton pe portbagaj?e intreg portbagajul,ca poate facem ceva afacere.

Comment

• Lucicu nu o dau pe piese.nu-i dupa mine ca daca era o dadeam pe piese dar asa n-am ce face.Portbagajul e intreb,neatins.ma refer la capota de la portbagaj.

Comment

• eu ma gandeam la un schimb.ca vreau portbagaj fara buton pe el.al meu e cu buton

Comment

• dj_dragos La Multi Ani
                  sigpic

Comment

• lucicu nu se merita ca dupaceea trebuie sa il vopsesti si asa mai departe
                    LA MULTI ANI DRAGOS !! SCUZE DE INTARZIERE tot binele din lume , tot ce iti doresti si multa multa sanatate
                    Its just a car ...

Comment

• la multi ani breee dragos tata...hai cu berea aiaatot ce iti doresti sa ti se implineasca si doamne ajuta sa te vedem din nou pe strada cu un golan fain....
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• la multi ani dragos !!!
                        Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• multi ani fericiti!

Comment

• LA MULTI ANI Dragos!!!
                            Sa ai in viata parte de sanatate, fericire si tot ceea ce iti doresti!

Comment

• care vrea stiker cu ******* sa zica repede la mine ))
                              Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• dj_dragos tata dar bine ai petrecut
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google