Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa aveti parte de tot ce aveti si mai vreti,
    De tot ce nu aveti si va doriti,
    De tot ce va lipseste si nu stiti.
    Un an nou fericit !
    Multi ani cu sanatate...din partea LoganClubPitesti

Comment

• Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze.
      Fie ca anul care vine sa fie pentru dumneavoastra o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
      "La Multi Ani"
      Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru dumneavoastra si familie.
      "La Multi Ani"
      Cu ocazia Anului Nou primiti din partea Membrilor Logan Club Mioveni un sincer "La Multi Ani", tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!
      sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• La Multi Ani!!

La Multi Ani!!! tuturor loganistilor din LC Mures si restul membrilol LC.

Comment

• La multi ani .fie anu ce vine sa va aduca numa bucurii sanatate si belsug .din partea logan club ploiesti
          vopsitorie preturi bune

Comment

• LA MULTI ANI! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi din partea L.C. TIMISOARA.
            Powered by LSS
            http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

• LA MULTI CAAAAAI LA TOATA LUMEAAAAAA......\:d/
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• care aveti niste capace de logan ? sau macar unu si nu va mai trebuie ...? model bucuresti primele aparute pe logan in 2004-2005
                Its just a car ...

Comment

• radule vezi ca sant la logane de numa ))))
                  Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• te ajut io daca vrei....mergem intr-o seara,dam o tura in mures,si te fac cu un set intreg de care model vrea muschiu tau:>
                    ce glume am...)

Comment

• Numai bine, in Noul An 2010, mai oameni buni !!!
                      sigpic
                      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• nu-mi trebe dealea asa ca nu am noroc de ele , decat sa pierd o roata intreaga mai bine raman fara capac , toata lumea imi zice de ideea asta .. ROMANII astia
                        Its just a car ...

Comment

• din cate am observat LCMu sa cam mutat pe fourtuning :P
                          Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• pai daca aici nu ai cu cine....

Comment

• ce nu ai cu cine bre ? crezi ca eu tradez ? voi astia copii mici
                              era sa fac azi accident ..vina mea phiii in plin era sa ma ieie ... neatentia costaaa
                              care aveti sa imi dati 2 milioane imprumut ?
                              Its just a car ...

Comment

• Mai Radule pe criza asta de aveam 2 mil ma insuram
                                in ceea ce priveste pe cei de 4t....,normal ca multi se duc ca aia se aduna in fiecare duminica noi nici macar odata pe luna nu putem.Suntem 5 loganisi din 4 colturi a judetului.Spuneti cand si unde facem pe urmatoarea ?
                                NZN....o mare rugaminte la tine ,mi s-a dezlipit CLUB-ul de pe parbriz cand ai drum prin Mures suna-ma se ne intalnim sa-mi dai unu daca ai.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google