Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu in 7 si 13 pot veni....bine zici NZN sa puna data locul si ora cine poate merge cine nu data aviatoare)
    http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Deci vineri,sambata pot dar duminica lucrez.

Comment

• na eu in 6 feb pot , si facem si saptamana ce vine sambata sau duminica ( 13-14 feb)
        voi cand puteti ? precizati data
        Its just a car ...

Comment

• Si eu pot sambata si duminica ...

Comment

• deci pana la urma cand se va tine? data:d

Comment

• precizati fiecare data cand puteti ajunge ..care puteti si sambata si duminica e ok
              florine tu poti ? sapt asta o facem sambata si sapt ce vine duminica eventual .. sau invers stiu eu
              Its just a car ...

Comment

• eu sapt asta lucrez sambata si sapt viitoare duminica asta e programul...

Comment

• radule ai fost intrebat ca cine lucreza sambata seara,eu lucrez sambata seara dar si vineri seara,in fiecare weekend la discoteca din ludus,sunt DJ,si pe langa asta mie imi poate interveni oricand vreun eveniment la care sunt invitat sa particip ca DJ deci in concluzie nici eu nu-mi pot face planuri pe sfarsituri de saptamana dar daca florin vine sambata la intalnire posibil sa particip si eu daca vine inapoi pe ora 9 in ludus
                  Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Salut pe toti fartii nostri loganisti din Mures! fratilor, o cafenea si o spalatorie daca v-ati face ar fi de belea in orasul vostru dar si un servis unde sa se repare, schimbari, modifice, revizie, teste, i.t.p-uri, asigurari si casco....sa fie numai de loganisti, ca vorba aia sunteti multi si servis-ul ar fi unul, dar si preturile sa fie pt. loganisti si clientii fideli!
                    lipsa text

Comment

• ce idei ai bleizerscz)
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• apai na ce sa zic atunci ... nu stiu ce sa mai zic
                        dragos cam pe ora 9 suntem cam toti acasa ... maxim 9:30
                        daca considerati ca nu puteti ... asta e .. nu veniti
                        atunci ramane pe duminica asta (7 februarie ora 6 in luckoil la iernut),veniti cati puteti cat nu asta e
                        Its just a car ...

Comment

• Radule sa vorbesc cu NZN-u sa vad daca vine si atunci vin si eu,dar daca nu poate veni eu n-am cu ce sa vin
                          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Originally posted by kopatz View Post
                            Si eu pot sambata si duminica ...
                            atunci vii azi , mai vine si lucicu cred , si piiticu , florin , dragos din ludus cred , eu si inca un baiat de aici .. domnu FLR ;)

azi duminica 07/02/2010 ora 18:00 intalnire logan club in iernut in benzinaria LUKOIL , va rog sa veniti nu fiti neseriosi , eu mi-am luat liber ca sa vin la intalnire
                            daca nu veniti cei care puteti eu nu mai vin veci la vreo intalnire

v-am salutat , stima si respect radu
                            Its just a car ...

Comment

• deci cum a fost la intalnire ? :S la noi sa lasat cu niste drifturi si un burnout
                              Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• nu a mai fost nici o intalnire , e ultima data cand postez aici , repet nu ai cu cine
                                eu am anuntat de marti de intalnire , majoritatea puteau duminica pana la urma nu s-a mai putut , nu acuz pe nimeni nu vreau sa supar dar asa e in romania .. nu lasa pe maine ce poti face azi lasa pe poimaine ca poate nu mai trebuie , eu mi-am luat liber de la lucru pt intalnire da na
                                unii nu au putut , unii au fost la lucru , altii nu au raspuns la tel .. in fine

sanatate , spor mai departe
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google