Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mda bine zice cine zice...

respect kopotz...
    Last edited by FLR; 8 February 2010, 00:40. Reason: Automerged Doublepost
    http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• radule azi ai fost prin MS ? :S
      Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• Am zis si pe celalalt topic al nostru cu intalnirile,pe acest forum in special aici in judetul Mures lumea se demoralizeaza ca-s putini sau cand e vorba de intalnire care mai de care nu poate ca nu stiu eu ce.Treaba sta in felul urmator,daca alte cluburi pot face intalniri si vin,noi de ce nu putem face?Ziceti fratilor?Poate nu sunt in postura sa comentez acest lucru dat fiind faptul ca nu am masina dar va rog sa-mi spuneti de cand sunt in logan club de fiecare data am cautat motifve sa nu vin?Nu vreau sa ma dau ca exemplu ca nu sunt,dar eu sunt de parere ca: daca se doreste cu adevarat un lucru atunci se face pe dracu-n 4 si se realizeaza.Fratilor ori ne tinem serios de treaba ori o lasam balta ca asa sa se ne chinuim n-are rost.Eu unul nu am de gand sa o las balta, nu stiu voi.As putea spune mai multe dar nu vreau sa ofensez pe careva pentru ca de cand sunt in logan club si am participat la diferite intalniri v-am cunoscut pe voi si ma simt foarte bine cand ne intalnim noi toti.Respect!
        Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• dragossa te vad cand ai un servici si niste responsabilitati...atunci nu cred ca mai zici ce zici mai sus;)eu tre sa lucrez ca sa fac bani nu?si intalnirile astea nu fac decat sa stric banideaia am zis,odata pe luna e suficient!pt ca daca facem in fiecare sapt unde ajung?50 lei benzina,vreo 30 mancare etc...si atunci pt ce mai lucrezi?clar ca pt cei din oras ii usordar pt mine?sau radu??si acuma o sa zice-ti ca da....dar la intalnirile de pe 5tiuning mergi....
          da,ma duc,si asta pt ca tre sa-l aduc pe fratemio la scoala in fiecare saptamana si trec si pe la ei
          anul asta o sa ne mai inmultim si o sa facem mai multe...dar asta doar daca va implicati si voi...
          Last edited by FloNZN; 15 February 2010, 12:06.
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• asa e NZN pt cei din ms e usor ca in 5 minute sunt la interex noi ce facem duminica de duminica 40 de lei de motorina plus una alta..daca ai serviciu nu le poti face toate cei care au stiu.o intalnire sau 2 pe luna e oky.parerea mea.bafta

Comment

• Ma !, ma lasati astea ...eu m-am dus la Iernut fara sa comentez sau alte alea alea si cred ca stiti cati am fost.Deci....

Comment

• Florine dar cine a spus ca eu nu lucrez?eu in fiecare zi sunt la radio si dupa radio cufel de fel de treburi.vineri si sambata seara sunt dj in discoteca sau la diferite evenimente,duminica este singura zi in care ma pot odihni si asta foarte rar.Stai lejer ca si eu lucru si fac tot posibilul sa am bani,dar si cand am avut masina nu ma oprea inmeni sa nu vin la intalniri.asa ca daca se vrea cu adevarat o intalnire se poate realiza.uite Kopatz cum a putut veni la iernut fara sa fie convins de cineva?

Apropo,Florine nu am facut referire la faptul ca de ce facem o data-n luna intalnire,deocamdata este foarte bine asa,sper doar ca macar atunci sa ne adunam toti
                Last edited by dj_dragos; 15 February 2010, 21:51. Reason: Automerged Doublepost
                Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Originally posted by kopatz View Post
                  Ma !, ma lasati astea ...eu m-am dus la Iernut fara sa comentez sau alte alea alea si cred ca stiti cati am fost.Deci....
                  toata vina e a ta , stai linistit ca si eu am fost in mures cu florin si nu a venit nimeni ..
                  Its just a car ...

Comment

• Si pana la urma totul se rezuma la cine a fost si de cate ori a fost ...daca ii asa ii clar!!

Comment

• baieti,important e sa vrem sa facem ceva..degeaba acum bagam vina ca eu am fost ca eu nsh ce..nu are rost sa reprosati...daca vrem sa facem ceva facem daca nu o lasam moarta.

Comment

• Eu nu am spus ce am spus mai sus sub forma sau in dorinta de a ma certa cu voi,departe gandul,incercam sa va deschid ochii sa realizati ca daca nu se vrea cu adevarat intalnire oricat de des sau de rar va fi acest lucru nu va veni nimeni,eu unul as veni ori de cate ori s-ar face,dar nu am masina,dar asta nu ma impiedica sa vb cu cineva sa vin.Haideti sa lasam cearta la o parte si sa facem sa fie bine pentru noi toti

Comment

• Originally posted by donpedro View Post
                          Si pana la urma totul se rezuma la cine a fost si de cate ori a fost ...daca ii asa ii clar!!
                          ti se pare normal sa il sun de 4-5 ori sa nu raspunda la telefon si dupaceea sa nu mai zica nimic doar sa plece asa aiurea ? si sa fim seriosi cat poate sa-i consume masina pana la iernut pe european ? maxim 4 litri dus-intors la mers normal + ca ... nu merge doar pe benzina lui
                          Its just a car ...

Comment

• sal
                            voi aveti cumva sigla locala?
                            ca aveam si eu nevoie de o poza cu ea.
                            Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• nu,nu avem
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Bun gata cu cearta ca n-are rost.Noi ce facem aici?postam doar de dragul unei discutii contradictorii aprinse?hai gata,pauza.Sa revenim la oile noastre.Cand ne facem sigla baietii??

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google