La noi aici in Mures is cu 19
Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures
Collapse
X
-
-
atentie mare cand veniti prin Ludus ca si aici a primit politia o masina dotata cu radar nedetectabil.Cat de curand va voi spune si numarul de inmatriculare.Nu am vazut masina dar mi-a spus o cunostinta din cadrul Politiei.Noutati cu LC Tg.-Mures??Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
se pare ca nu:d trebuie sa strangem cureaua si sa ne apucam de treaba:d
Comment
-
Ba fratilor o dilema mare la mine.Vreau pareri si sugeestii.Pe mine de ceva vreme ma tenteaza sa-mi aduc de afara masina,ceva mai serios domn'le dar dragostea de Golan n-a disparut si sunt cam in dubii.MI-as lua logan dar nu mi-as lua in acelasi timp.Variantele din strainatate fiind VW Passat din 2000 incepand si Opel Vectra tot din 2000 incepand.Vreun sfat ceva?Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
idem la ce zice lucicu...
sau,daca ai pe cineva de incredere,de ex cum am avut eu sa stii ca iti aduce o masina cu km reali,sa arate bn si etc..atunci da,se merita,dar in alt caz NU...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
nu ti mai lua logan frate...hai k il vand a meu daca te intereseaza....MS 22 FLR de vanzare..
Comment
-
in special vreau sa l dau pe un 1,6 16v.dar il dau si pe gloante;)
golanu merge impecabil radu poate sa confirme.km25.000
Comment
Comment