nici eu nu recomand volan pe dreapta...
Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures
Collapse
X
-
-
Taxa de inmatriculare m-ar costa in jur la 750 euro.E euro 4 motoru.Un Vauxhall(Opel) Vectra GTS 2.2 CDTI motorul din 2003.Aproape full.Cere 2800 euro pe ea.Masina arata foarte foarte bine.Asigurarea obligatorie e 700 si ceva ron pe an iar impozitul e 400 ron pe an.Le-am calculat toate.Si oricum nu sunt singur ca as schimba volanul pe stanga.Stai lejer NZN-ule ca m-am mai cumintit eu la volan de atunci si in plus de cand am avut accidentul am condus mult si bine,nu am stat pe tusa.Oricum am trecut de un an si ceva de cand am permisul si am facut destui km.Nici mie nu-mi placeau masinile cu volan pe stanga dar tot mai multi isi iau masini foarte bune la un pret extrem de bun dar cu volan pe dreapta.E vorba doar de obisnuintaMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
te asigur eu ca toate is mai scumpe...du-te si intereseaza-te...eu am vrut sa iau o duba cu volan pe dreapta si inmatricularea ma lua in jur la 2000 si cevauh fa cum vrei!baftahttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
vezi sa nu fie pretul de licitatie , nu merita sa iti lasi volanul pe dreapta e prea riscant... iti dau un ex ai o raba in fatza cum naiba vezi u in depasire? mai cunosc care au avut asa dar au schimbat volanul caseta de directie si tot ce trebuie...dar tinand cont k e din 2003 nu prea gasesti u bord ieftin si etc...asta e parerea mea nu iti spun nici in nume de rau nici sa te superi pe mine...si eu m-am gandit la varianta asta...dar am renuntat ...masina mai trebuie si adusa de unde e...trebuie sa platesti taxe in fiecare tare care intri..deci mai k ajungi la 4000 si cu 4000 iti gasesti masina buna aici...
Comment
-
lasa-ti-l ma pe om sa-si cumpere A6 cu motor de 3000,eeeeeftin, ca lui desta ii trebe ,si cu volan pe dreapta ,ca si asa, nu sunt destule accidente...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
NZN-ule nu-mi tre Audi,Opel de care v-am spus e in tara de vreo luna,actele sunt inca valabile.In ceea ce priveste schimbatul volanului pe stanga nu e mare filozofie dar costa.Cu bordu si restu se rezolva de la dezmembrari.Nu as inmatricula-o direct,daca as putea voi vorbi cu persoana a cui e masina si ramana inmatriculata pe anglia iar pana imi fac banii de inmatriculare chiar daca e putin mai scumpa inmatricularea ,platesc impozitul si taxele pe anglia ca oricum sunt mai ieftine acolo decat aici ca in Romania asta e batjocura la cat de mari sunt impozitele si taxele pe masini.SI cu schimbarea volanului tot,ies mai ieftin decat as lua una cu volan normal.Asta e parerea mea.Bineinteles ca si alte pareri conteaza de aceea v-am cerut parereaMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
ma indoiesc sa fie mai ieftina aisugrarea in anglia...am prieteni pe akol si la moatoare de 1.4 ii usuca la buzunar asigurarea , akuma depinde si ce varsta are persoana pe care e inmatriculata masina, dak vrei sa o iei vb cat mai repede k astea se cam cumpara de bijnitari,dak reusesti sa te intelegi e super... nu uita teste la greu nu se stie niciodata,bafta salut
Comment
-
dragos,lasa-ti parerile deoparte...du-te si intereseaza-te...eugen asa o vrut sa faca cu bora,si stiu unde so ajuns...treaba ta,tu fa cum vrei!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Comment
-
Domnpedro oricum nu aveam de gand sa schimb volanul.Nu e mare lucru deoarece comenzile sunt identice cu una cu volan normal, chiar identice dar nu voi schimba volanul pe partea normala.o voi lasa o perioada asa.Am stat si am tot calculat.Oricum ies mai ieftin cu tot cu inmatriculare si asigurare si tot decat sa cumpar una direct inmatriculata si identica dar cu volan pe stanga.Una cu volan pe stanga aceeasi linie cu acea masina costa vreo 6000-7000 euro in tara.E mult mai bine asa.Ma voi obisnui in timpMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
Comment