Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mah.nu va mai expira la careva itp-ul,sa-l ajut,sa beau si eu un suc?
    sau chiar si o bere receeeeeeee

Comment

• piticule
      masina ta ii beheton.
      la ce firma ti-ai facut grila?

Comment

• la lucian market.......undeva peacolo prin tudor au sediu....sarguintei parca da nu mai stiu nr

Comment

• cred ca la lucian models.ca masina ta acuma zici ca ii fotomanechinuita.se uita lumea pe strada dupa ea,cum se uita barbatii dupa .................curbe?

Comment

• asa e lucicu arata super masina...dupa parerea mea maxim ce ai putea face la ex sa fie cu bun gust...bine k akuma mai sunt multe ce ai putea sa le faci, si mai e inca ceva gusturile nu se prea discuta:P

Comment

• )
              ma ajuti cu folia pe fata
              http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Mitza 3000 euro ce sa fie?Inmatricularea?nu cred ca e atat ca motorizarea e euro 4 cu filtru de particule.cilindreea fiind 2200 diesel
                Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• 3000 e masina lui kopatz...

Comment

• aaaaa,am crezut ca zici ca e inmatricularea la masina despre care vorbeam eu.
                    Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• flr-ule,cand vi odata prin mures,dai un telefon,si vedem cum facem.

Comment

• Imi recomanda cineva placute de frana ieftine si bune?Cele originale erau anul trecut 200 Ron.Poate stie cineva mai ieftine si bune.In curand voi merge cu masina la revizie si cred ca trebuie sa schimb placutele si sa stiu ce sa cumpar.Cei de la Medias, Gammis este un service Dacia, mi-au spus ca au placute originale la 200 ron si un alt tip de placute agreate de Dacia la 90 ron.Ce-mi sugerati sa fac?
                        Multumesc!

Comment

• iti sugerez sa mergi pe str libertatii(magazinul albastru) si sa iti iei placute trw,undeva la 40-50 lei setu,daca nu ma insel.eu am dinalea,si le am de 25000 km,si inca o sa mai tina pe atata.

Comment

• sunt 59 si eu le-am schimbat la 41000 km,cele vechi erau ferodo cu semn de renault cred k erau originale...sau poate ma insel

Comment

• Placutele mele sunt cele originale si am parcurs 45.500 Km.Sper sa gasesc niste placute cu care sa merg aproximativ tot atatia km.Am sa caut in magazine placutele recomandate de voi.
                              Multumesc!

Comment

• DMY vad ca esti din t veni...bun venit pe forum..te asteptam la intalnirile noastre..
                                http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google