Propun ca aici sa fie trecute principalele zone/strazi unde intalnim frecvent radarul. Cred ca ar fi util .. sa stim sa evitam acele zone :P
Pt inceput le zic eu pe care le stiu
1. Vor fii instalate radare fixe cu camere aparţinand utilizatorului S.C. CODEC SPAT S.R.L., amplasate în judeţul Mureş pe drumuri nationale si europene, (conf. avizelor eliberate de furnizorii de utilitati ) :
1. Hădăreni (E60-DN 15 com. Cheţani)
2. Cristeşti (DN 15A com. Cristeşti)
3. Fântânele (DN13A com.Fântânele)
4. Sângeorgiu de Pădure (DN13A oras Sâng.de Pădure, str. Gh.Doja)
5. Ţigmandru (E60, com Nadeş)
6. Vânători (E60 com Vânători)
7. Chendu (E60 com. Bălăuşeri)"
din fericire acum nu mai merg deocamdata
stiu ca mai sta radar mobil in cristesti , la petrom la intrare in tg mures , pe gh doja si cam atat stiu zona aia
mai este in drum spre iernut ( ungheni , recea , ogra) dar si in cerghizel , cerghid , mica (spre tarnaveni)
Pt inceput le zic eu pe care le stiu
1. Vor fii instalate radare fixe cu camere aparţinand utilizatorului S.C. CODEC SPAT S.R.L., amplasate în judeţul Mureş pe drumuri nationale si europene, (conf. avizelor eliberate de furnizorii de utilitati ) :
1. Hădăreni (E60-DN 15 com. Cheţani)
2. Cristeşti (DN 15A com. Cristeşti)
3. Fântânele (DN13A com.Fântânele)
4. Sângeorgiu de Pădure (DN13A oras Sâng.de Pădure, str. Gh.Doja)
5. Ţigmandru (E60, com Nadeş)
6. Vânători (E60 com Vânători)
7. Chendu (E60 com. Bălăuşeri)"
din fericire acum nu mai merg deocamdata
stiu ca mai sta radar mobil in cristesti , la petrom la intrare in tg mures , pe gh doja si cam atat stiu zona aia
mai este in drum spre iernut ( ungheni , recea , ogra) dar si in cerghizel , cerghid , mica (spre tarnaveni)
Comment