If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
de unde obisnuiti sa alimentati cu benzina/motorina in judetu mures ?
eu unu de la petrom de langa Metro si cel de langa weekend , Mol , OMW
din iernut de la Petrom si din Tarnaveni de la MOL , eu pe astea le stiu a fii benzinarii serioase si bune
astept pareri
sunt din BM .. dar conteaza cu ce obisnuesti masina ... 95,99,carerra 100... etc...eu in locul tau as merge pe 99 de la petrom ... sau EVO de la mol... fiecare cu buzunarul lui ... la petrom 95 este 4.44 L si 99 este 4.78 L ... eu cred ca pt 0.30 bani merita sa pui 99 ... la 10 L e diferentza de 3.00 lei .. si masina merge mult mai bine ... la 50 L un rezervor e diferentza de 15.00 lei ...parerea mea .. mai bine dai banii aia .. decat sa ai mai incolo cu injectoare ... sau cu ceva probleme .. stii tu ... romanul si apa .... salut... drumuri fara incidente !
eu bag de la petrom...dar nu mi se pare foarte buna ...numa k de akol a fost invatat asta e problema...in schimb cu loganul lui tata 1.4 de la petrom bagam tot timpul
nu conteaza peco ... toata motorina vine de la aceeasi rafinarie ... diferentza o face aditivarea lor de catre banzinarii doar la motorina si banzina de Varf ( omv - alpin diesel si carera 100...... mol - evo banzina si evo diesel ... etc cele care sunt ( sprint diesel , carera 95 , tempo diesel, ... sunt doar numiri diferite de la fiecare statzie de banzina si e la fel peste tot e aceeasi motorina si mai exact de la petrom lukoil si petrotel si e de proasta calitate face multa spuma .....
eu alimentez de la agip cu motorina de varf (( diesel tech.. si sincer e foarte buna si mai recomand si OMV - ul )
Am incercat toate benzinariile din Targu Mures... Am ramas la Lukoil...Nu ma intrebati de ce... Poate pentru ca iarna condensul pe evacuare este aproape zero...am vazut la alte masini in trafic cum curgea apa pe evacuare si m-am ingrozit. Am intrebat prietenii care aveau aceeasi problema si mi-au zis ca alimenteaza de la OMV sau MOL. Eu sunt super multumit de Lukoil. Se simte la demaraj. Toate bune!
Si eu numai de la Lukoil alimentez, nu de alta dar vechiul proprietar numai de acolo a bagat de cand avea masina.
Nu am avut niciodata probleme nici cu cea de 95 si nici cu cea de 98.
In schimb am alimentat odata de la MBO city 20L si am crezut ca am bagat apa chiora, nu mai mergea masina cum trebuie si imi statea cu motorul cald la relantiv in 1500 ture fata de 6-700 cat sta cu cea de likoil.
MOL , MOL si iarasi MOL..am bagat si eu de pe unde am apucat dar la Loganul meu numai de la Mol ii place fie aia de 95 fie de 98:se simte la demaraj la consum.De la PETROM bag acuma de 99+ si imi tremura turometrul(are fluctuatii )in schim de la MOL nimic.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment