salut, si eu am AC si aceeasi faza, a mocheta imbibata ceva de genu, vezi ca este ceva spray ptr curatarea de bacterii AC, apropo ai filtru polen ? eu vreau sa mi montez. o zi buna
Logan Benzina Remedii Si Ajutor Ptr Remediere Probleme
Collapse
X
-
Originally posted by goguspan View Postsalut, si eu am AC si aceeasi faza, a mocheta imbibata ceva de genu, vezi ca este ceva spray ptr curatarea de bacterii AC, apropo ai filtru polen ? eu vreau sa mi montez. o zi buna
Multumesc pentru informatii!
O zi buna si tie!
Comment
-
Eu recent am schimbat filtrul de polen,a fost 50 de lei cu carbon activ si am dezinfectat sistemul de AC. Mirosul a disparut. Era un miros de umed , cum spuneai de mocheta imbibata cu apa si neuscata.
Cine doreste am spray de curatat clima la 30 de lei.
Comment
-
sorine eu am filtru,l am imbibat in parfum si n am treaba..nu stiu cum e la voi dar la mine nu sesizez acel miros..daca vrei montez si la tine un filtru de polen ;) no problem.
Comment
-
Originally posted by FLR View Postsorine eu am filtru,l am imbibat in parfum si n am treaba..nu stiu cum e la voi dar la mine nu sesizez acel miros..daca vrei montez si la tine un filtru de polen ;) no problem.
Comment
-
Salutare! Intrebare pentru cei care aveti montat actuatorul la portbagaj si alarma : vi s-a intamplat vreodata (mai ales in noptile reci) sa va faca probleme alarma? A mea a luat-o razna...Azi noapte suna ca nebuna si nu era sunetul normal...Pana la urma i-am taiat la propriu 'piuitul'! Iam scos minusul de la sirena, dar nu pot sa o las asa totusi...Daca stie cineva ce poate avea si vreo solutie, astept sugestii cu nerabdare.
PS : asta se intampla de cand am pus actuatorul la portbagaj.Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua
Comment
-
Originally posted by danavramiuc View PostSalutare! Intrebare pentru cei care aveti montat actuatorul la portbagaj si alarma : vi s-a intamplat vreodata (mai ales in noptile reci) sa va faca probleme alarma? A mea a luat-o razna...Azi noapte suna ca nebuna si nu era sunetul normal...Pana la urma i-am taiat la propriu 'piuitul'! Iam scos minusul de la sirena, dar nu pot sa o las asa totusi...Daca stie cineva ce poate avea si vreo solutie, astept sugestii cu nerabdare.
PS : asta se intampla de cand am pus actuatorul la portbagaj.
Comment
-
adi pune si tu un pret pt montare sa stie lumea ;)
app iti trimit un coleg pt leduri bord
Comment
Comment