sorine cati ani are masina ?
Logan Benzina Remedii Si Ajutor Ptr Remediere Probleme
Collapse
X
-
da, intr adevar era bine sa l schimbi complet, si eu am din 2006, am schimbat distributia si am vrut sa l schimb complet dar mi au intrat doar 3 l de antigel, dar la primavara il voi schimiba complet ptr ca vreau sa si spal radiatorul ptr depunei, e bine ptr motor, mi a zis si mecanicul meu.
Comment
-
Originally posted by goguspan View Postda, intr adevar era bine sa l schimbi complet, si eu am din 2006, am schimbat distributia si am vrut sa l schimb complet dar mi au intrat doar 3 l de antigel, dar la primavara il voi schimiba complet ptr ca vreau sa si spal radiatorul ptr depunei, e bine ptr motor, mi a zis si mecanicul meu.
Comment
-
Originally posted by kopatz View Postputem face si la Tarnaveni si la Ludus dar la Ludus cine vine .....trebuie sa vorbiti intre voi cei din T-veni sa fiti prezent toti si venim intr-o duminica ...no problem...asa in paranteza sunt niste mamici de doamne doamne pe acolo
Comment
-
Adi am vazut pe un topic ceva legat de benzina.alimenteaza de la mol o perioada.asa am patit si eu cu dieselul alimentam din petrom si o manca repede plus ca nici nu fugea cum trebuie.
Comment
-
Eu de ceva timp alimentez de la MOL dar, doar cu EVO...aia de 95 e cea mai rea benzina cu care am mers vreo-data...de motorina nu mai zic...
Evo e buna,chiar foarte buna, si motorina si benzina, desi are un pret de iti vine acru...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Comment