Am o oferta buna buna: manopera schimbat distributie cu factura si garantie la 190 lei pt Logan si auto grupul VAG.
Bazarul Muresenilor
Collapse
X
-
buna oferta luci...mai am 4000km si trebuie si eu sa o schimb.
Comment
-
-
nu stiu despre ce curele mai spui, cred ca vorbesti despre cureau de accesorii, adica de transmisie care nu e mare lucru. odata cu ea se schimba si rola intinzatoare. tot asa la pret bun si piese si manopera. si bineinteles factura si garantie. va asiguri preturi f bune pt orice lucrare, doar pt membrii Logan Club. Sarbatori fericite la toata lumea si multa sanatate.
Comment
-
mare domn mare caracter luci asta :d
multumim mult.
Comment
-
Originally posted by yarak16 View PostVand Logitech Z5500, sistem audio 5.1 de 505 W RMS, certificare THX, cu intrari digitale (coaxial si optic) si analogice, telecomanda, folosit, in stare exceptionala (proba acasa Tirgu Mures, daca se doreste). Sistemul nu mai are cutie. Pretul este 750 lei - oferta valabila pana la Paste.
Comment
-
vand diverse...
rezerva noua kormoran an 2007 0km-300 cu janta,/alternator-50lei,/electromotor-200lei,/casetofon vw-45lei./cablu ambreaj 5lei,/buji diesel noi 25leibuc,/buji bosch noi 10 leibuc,/filtru benzina 15lei,/+ce se mai vede prin poze acept si unele schimburi...
Comment
-
adi la ce pret se ridica o placa cu leduri pt plafoniera?
Comment
Comment