If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pai nah...
ba radu...stii ce ii culmea?
tu...din tarnaveni...eu din zau...dragos din ludus...noi vrem...vrem...vrem intalniri...si cei din oras...cativa numai...tre sa facem ceva...cumva sa ii adunam pe mai multi....:-?
mah baieti eu v-am propus data de 19 iulie ca ar fi si mai convenabil.si asa eu in data de 17 sunt cu muzica la un majorat in ludus,in 18 iulie sunt la bistrita la o nunta,deci doar in 19 iulie pot.inainte de 13 iulie nu pot ca am probleme cu politia si nu ma risc...prea mult...).flo perfecta dreptate ai.hai sa ne adunam cumva toti.cum am zis si la ultima intrunire LC Tg._mures.hai sa facem ceva fluturase cu Logan Club Tg.-Mures sa facem putina reclama,poate asa se vor inscrie tot mai multi.haideti neaparat sa ne intalnim inainte de nationala sa si vorbim.
Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
ce lasi mah acasa?NZN-u???NU cred.tu ai de gand sa vi la intrunirea LC Tg.-Mures cu BMW-ul??MAH TRISEZI.NU E CORECT))
aaa da stai asa.acum am realizat la ce s-a referit Flo.Talonul,ei ei.mah baieti,care va incumetati la intrunire sa dati o liniuta cu NZN-ul da de reusiti careva sa-l faceti sa nu se mai laude atat de mult)).Kovy hai tu man,dar de data asta da-i pana ii sar pistoanele afara.ca tu ai ceva sanse:P
Last edited by dj_dragos; 26 June 2009, 19:02.
Reason: Automerged Doublepost
Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Flo nu te scoate.taci acolo si nu te socate ca tot timpul zici ca u te face nimeni.PUNEM PARIU CA TE FAC????si iti spun cum:iti tai cauciucurile iar dupa aceea n-ai sanse in fata mea))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment