Cine mai este din targu mures??????
Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?
Collapse
X
-
@Kovy...Sunt de acord cu tine,hai sa ne intalnim,dar daca se poate asa mai spre seara k eu am un drum pana la Bazna duminica spre dupamasa .Daca vreti haideti k vorbesc si cu Radu si cu donpedro sa vedem poate is liberi.Tinem legatura!
Comment
-
Cine doreste ..Poate sa vina duminica la intalnire...Ne intalnim la strandul 1 Mai ca este loc suficient acolo la 8 seara(20:00)pana atunci ajung si eu din Braila,si pe urma mergem la weekend la o berica sau suculet...Cine ce doreste.
Eu voi fi acolo cu RAL-uca ,vine si donpedro(MS-07-GGS) si inca un prieten cu Loganul MS-07-ESU.
Ramane sa ne vedem acolo...
Comment
-
Mi-a placut foarte mult intalnirea de ieri seara,sunteti baieti de treaba .I-mi pare bine ca am cunoscut inca 2 loganisti sau fan Logan Club,care ne au onorat cu prezenta,cu sau fara permis de conducere cum a fost de exemplu X@by(baiat super).Insa nici kovy nu s-a lasat mai prejos cu 1.6 16Valvele lui.
Pun si cateva poze ce am facut eu,mai incolo mai primesc si ceva filmulete si le postez si alea.
Comment
-
@mareom....Multumim!..Si esti oricand binevenit
@valeriu61...Stii cum e inceputul e greu pe urma ne adunam noi,poate la urmatoarea vom fi mai multi.
Referitor la urmatoarea intalnire sa vedem cand o putem face ,eu zic sa facem cand vine si "mareom".
Astept si parerile voastre,sugestii.Idei....
Comment
-
Mie mi .. Cam tot una .. Dar sa fie in weekend preferabil , nu neaparat la 8 seara .. Poate e bine si la 6 sau 7 , acum ne hotaram toti .. Si vedem
ar fii frumos daca si-ar lua mai multi stickere si sa facem cumva sa purtam numele Logan Club pe mai multe masiniIts just a car ...
Comment
Comment