Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pacat ca nu s-au facut poze
    Dragos detalii..3 masini, a mai fost un logan dar a plecat ......, alune, castane(ce erau alea?) cazute pe masini )
    Si la urmatoarea intalnire speram sa fim cat mai multi..

ps: mersi Radu, "ca m-ai plimbat si pe mine"
    Last edited by marius_gtm; 12 October 2009, 17:41.

Comment

• ba da mie nu-mi multumeste nime?
      app YED si PAUL....o parere de taxiu meu?
      sa va zic de ce masina mea se numeste taxi?pt ca centru era inchis...si scria "interzis cu exceptia taxi" cam asa ceva....si eu am intrat...si baietii o zis ca loganu meu ii taxi))
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• apai na ... numa florin putea sa faca asa ceva ( si eu era sa intru pe centru) ) urmatoarea intalnire la zau .. la florin la pizzerie :x
        Its just a car ...

Comment

• daaa?pai nu stiu cum o sa vina baietii din mures pana in zau.....oricum...e buna ideea...

Comment

• ooiiioooo abia astept intrunirea aia.
            Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Pentru noi filmati
              Yed-ule cat ai platit taxiul mah si cum a fost cursa :>?

Comment

• ma stati asa....wei ce rau imi pare ca nu am venit.la urmatoarea trebuie sa vin neaparat.deci se anunta una la pizzerie la Flo???
                Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• cam la florin acol la caldurica .. mancam o pizza buna
                  Its just a car ...

Comment

• si normal radu.na, pe cand una la flo la pizzerie???sa stim din timp.

Comment

• ma eo zic k la flo la pizzerie sa se faca dupa ce ingheatza lacu sa va putetzi intoarce pe gheatza ;)

)))))))
                      Last edited by YED; 13 October 2009, 19:33. Reason: Automerged Doublepost
                      Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• ohooo mai este pana atunci YED.sa vedem

Comment

• cand avem bani .
                          Its just a car ...

Comment

• exact...bine zice YED...

deci....sa vedem din mures.....care ar putea veni la Zau la intalnire....?
                            Last edited by FloNZN; 14 October 2009, 19:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• am o propunere ;) nush dak o sa va placa da eo tot vo zic ) sa ne intalnim la pista de karting :> sa vedem kare le are mai bine cu volanu )))))
                              Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• YED BUNA IDEEE I-AS DA O LECTIE LU NZN ) chiar ca ar fii frumos asa inainte sa se lase frigu ..
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google