Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da intradevar m-am intalnit cu Bolo dar eu depaseam acolo sa prind un loc la semafor mai in fata ca daca nu stau cam mult acolo daca nu oprea nu vedeam.

Intalniri nu se mai fac anul asta??
    Last edited by donpedro; 2 December 2009, 23:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• donpedro...anu asta nu cred ca se mai fac....e frig...multi nu suntem...ce rost are...la vara facem si treaba cu fluturasii si vedem ce si cum....
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Ba Florin hai sa nu mai tragem de timp.ne mobilizam si facem o intrunire inainte de sarbatori cu cate un cadou pt fiecare in care sa fie o sticla de suc goala si cate 5 sarmale umplute cu intuneric).glumeam.acum serios, hai sa ne mobilizam,sa nu mai fim asa indiferenti si sa ne punem serios pe mediatizarea clubului.hai sa facem o intrunire inainte de sarbatori
        Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• bine...hai.

Comment

• hai ma sa facem o intalnire , baietzii cu dacile fac in fiecare saptamana si noi nu am mai facut de 3 luni
            Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• Asa ar trebui inainte de sarbatori sa mai ne intalnim

Comment

• baietii din mures sunt toti de acolo , cu daciile lor , noi suntem 4 din mures , unu din tarnaveni , 2 din ludus , incercam sa ne mobilizam vedem ce si cum facem :> poate mai vine un tip de aici cu masina ..
                Its just a car ...

Comment

• ne intalnim nho....da cati?3...?4?pe forum toti vin..si knd e sa ne intalnim mai vine mos niculae....mos craciun...astia..care ne mai cunosc pe noi

Comment

• Eu nu is Mos Nicolae dar vin si eu,ar cam fi cazul sa facem ceva daca va puneti serios pe treaba daca nu o lasam balta

Cu tine NZN ma mai intalnesc ...dar pe restul demult nu i-am mai vazut!
                    Last edited by kopatz; 8 December 2009, 22:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• kopatz mai bine shhh ca voi astia din mures ati lipsit mai mult ca noi , eu cu NZN venim de la 40 de km distanta si voi acol in oras nu miscati nimic
                      tu lucrezi la curieraat , treci si opresti langa multe loganuri ... intelegi ce vreau sa spun
                      Its just a car ...

Comment

• ce ziceti de o intalnire vineri ?

Comment

• ...eu nu pot...lucrez vineri pana pe la 4-5 si sambata ma trezesc de dimineata...si cand facem intalnire nu o facem de pe o zi pe alta.....auntam din timp....maxim o saptamana...si de preferabil...ar fi bine duminica...pt ca sunt persoane care si lucreaza:de ex,kopatz,don pedro,lucicu,radu,eu...si nu toti pot sa vina...intelegi yed-ule?

Comment

• NZNule am zis vineri pt ca vinerea se intalnesc niste baieti in parcare la interex si mam gandit sa mergem si noi acolo ca sa fim mai multi ;)

Comment

• da ma,inteleg...da ce sa fac?parchez duba si vin la intalnire?obosit...etc...hai sa fim seriosi(nu vb numa de mine)mai ales radu...el lucreaza pana pe la 10-11 seara.......pe baietii aia ii putem anunta noi sa vina si eu duminica daca vor,daca nu treaba lor..

Comment

• ma Radule eu te inteleg dar ce sa fac sa ma opresc pe langa fiecare Logan si sa-l intreb daca nu vrea sa vina la intalnire?,sa fim seriosi !In schimb chestia aia cu fluturasii era buna dar s-a blocat pe parcurs.facem frumos un fluturas cu ceva text,o poza ceav frumos compusa (pun si eu jumate din cheltuielile de tiparire)si mergem si inpartim punem pe masini ,pe sub stergatoare ,asta e ok,ma duc le pun.
                                Eventual am putea face o chestie de genul:in fiecare luna la o data 15,16 sau oricare ar fi ne intalnim la un loc anume si la o ora anume,si atunci fiecare stie inainte cu o luna ca la data respectiva e intalnire si isi face in asa fel treburile ca sa ajunga(acuma daca apare ceva pe parcurs ceva urgent ,ma rog se poate si asa ceva atunci nu vine)
                                Parerea mea asta e,acuma sa vadem cine cum gandeste ce vrea.
                                Iara cu ceilalti cu cei de la "*******"putem sa ne intalnim si in alte dati,principalul zic eu ar fi LOGAN CLUB Targu-Mures,nu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google