Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• care ma duce si pe mine ca mi so rupt prezoanele la opel o picat roata si so tras pe cur :P
    Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• ma bag iar ca taxi driver?:>platesti bine...?:>
      radu...dada...ne int in iernut,aduc statiile..mai vb la tel maine...
      baieti...maine vin cu catalogul...cine nu vine...are o absenta cu rosu deci...maine,ora 18 in parcare la interex...abea astept sa va vad...app...mai vin vreo 10 baieti...:>cu masini....pe baieti io invitat yed...sa fim si noi mai multi...
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• foarte bine domnule ,ne vedem deseara (vezi de stickere)
        YED-ule da cum dumnezeu so rupt ?

Comment

• e opel , la ce sa te astepti ? ))) glumesc YED
          Its just a car ...

Comment

• ma nu stiu :| oare de la prea multa frana de mana ? ))

deci pana la urma cati cu logane o sa fiti ? continuati lista
            1.NZN
            2.Kopatz
            3.Radu
            4.
            Last edited by YED; 27 December 2009, 13:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• 4. don pedro

Comment

• sper sa ajung si eu

Comment

• NU SPERI , VII SIGUR !!!! FARA DISCUTII
                  adica noi venim din ludus tarnaveni pe vremea asta si voi din tg mures nu veniti
                  Its just a car ...

Comment

• Deci creca a fost cea mai tare intalnire ;) de stiam ca o sa fie si foc aduceam ceva gratar )))

Comment

• hai cu pozeleee SUUS
                      Its just a car ...

Comment

• maine pozele ca is ruptde beatcea mai tare intalnire Logan club.......care logan club ma ca am fost doar 5 logane
                        oricum....baieti de nota 10 si masini....masinile cam lasa de dorit....
                        oricum...ma bucur ca am fost multi.....chiar....nu ati numarat cati am fost?
                        urmatoare peste vreo luna?acum vine revelionu..sa ne revenim din betii.....cu banii , etc....

Comment

• pozicile facute de mine sunt sus...
                          un filmulet sus... http://www.youtube.com/watch?v=IR8uOK1gOCw zicea careva ca nzn-u pusca pe toba?...parca se aude ceva la final...
                          am vazut ca a filmat yed mult....hai yed....sari cu linck-uri.....
                          cine mai are poze.....sus cu ele....
                          in ultima poza se innecase golfu...io le tot zic...ma...luati-va logan ca nu se inneaca....nu se strica....da nu ma asculta ;))...felicitari soferului...stie s-o invarta bine
                          eu nu m-am dat pt k frana de mana nu imi prinde cum trebuiepe o roata prinde mai tare si pe una mai slabasta e....data aviatoare
                          Attached Files
                          Last edited by FloNZN; 28 December 2009, 12:41.

Comment

• O intalnire reusita ( zic eu :P)
                            Florine lasa ca sunt frumoase masinile
                            Pun eu linkurile lui yed:

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Alte pareri despre intalnire.....?

ps: Cipry si Radu-le mersi mult ca m-ati transportat :P

Comment

• poze mai gasiti pe ******* la intalnirea babelor ;)

4 t u n i n g
                              Last edited by YED; 28 December 2009, 15:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• mda frumoasa intalnire...mi a lasat o buna impresie;)
                                http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google