If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
e vb de posesori de logan , voi si membrii noi , nu taximetristi
bine ba daca voi tot la gluma o luati si dealea eu cu florin am avut tentativa , FLR , las ca nu mai facem nimic , ne intalnim noi aici in tarnaveni , chiar si cu 2 taximetristi
mno hai sa vorbim sa avem activitate pe forum....baietii am si eu o intrebare la care vreau un raspuns si suna in felul urmator:keanurev are voie sa participe la intalniri?SPL are voie sa participe?pt ca si ei au loganurile taxiuri si multi altii?bafta posesorilor...mai bine revin la dacia 1400 decat sa ma contrazic cu toti aici..
eu de cate ori am zis ca vin am venit....si daca se face ceva si acuma o sa vin !
Daca eram in locul vostru eu facem o iesire pe malul unui lac (Saulia,Valeni,Zau indiferent) la un gratarel un pescuit cine e pasionat.asta asa in paranteza.
Last edited by kopatz; 14 May 2010, 18:47.
Reason: Automerged Doublepost
e bine ce zici kopatz dar nu toti pot , sau stiu eu , deci deocamdata iar fac pauza intalnirile
daca vreti la iernut cum v-am zis , seara la 7 cand ajung de la buna-mea de la parastas sau la 6 ma opresc , vb etc
daca nu vreti , asta e,nu mai zic nimic treaba voastra
pe langa mine ? daca stau sa calculez aproape toti avem cam aceeasi distanta in afara de tine
abia vin la intalniri in oras , pe kowy il putem sterge ca el nici nu ne baga in seama , apai in ludus ? nu mai zic nimic fratioare ca orice zic nu-i bine
Daca nu scriu asta nu inseamna ca nu va bag in seama. Sunt cat de cat la zi cu evenimentele de aici. Cand pot, vin la intilniri fara sa va anunti. Eu nu vad rostul sa scriu aici ca vin si daca nu pot veni atunci toata lumea o-sa supere ca am promis si n-am mers sau cand nu pot veni atunci sa dau explicati ca de ce nu pot veni. Ultima data cand am fost la intilnire, nici atunci nu am zis ca vin sau nu vin. Pur si simplu am fost acolo, si nimeni nu ma intrebat ca de ce am venit daca inaintem nu am zis ca vin.
baieti...moama da ce va mai discutati
incepand cu ora 1 ( 13 ) voi fi prin mures
pentru colegul care am vorbit cu el pe privat, da sms si ne vedem prin oras
da bolo asta e activitatea organizatorilor pe tg mures....imi pare rau ca nu am fost liber sa iesim undeva..asta e..trebuia sa te invit la o partida de rumy la noi)
FLR ma jignesti...
daca eu nu m-am ocupat,si nu mi-am dat silinta pt intalnirile astea atunci...
oricum,pe threadu asta nu ma mai vedetibafta si sa va puneti organizator!
NZN nu te am jignit si nu vreau sa te jignesc....dar uitate pe la altii din alte judete ei de ce pot si noi nu putem?nici makr odata pe luna nu se poate?hai sa fim seriosi...daca crezi ca te am jignit imi cer scuze
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment