Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 30 mai
    kaufland
    ora?

Comment

• ora 18 as zice
      Its just a car ...

Comment

• Ora alegeti voi sa vedem cum le convine mai bine la restu..........

Comment

• deci ora 18 e buna pt intalnirea de duminica 30 mai?sau aveti alte preferinte?
          http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Pentru mine e OK !

Comment

• Daca-mi iau masina pana atunci, voi fi si eu prezent,daca nu voi reusi s-mi iau masina, atunci va trebui sa spun PAS acestei intalniri din pacate
              Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• dj_dragos exista maxi-taxi.......te asteptam sa ne onorezi cu prezenta)
                atunci duminica 30 mai ora 18 parcare Kaufland
                sper sa fim cat mai multi

Comment

• si eu sper sa fim cat mai multi,si sa nu intervina ceva.

Comment

• si sa fie vreme buna...

Comment

• INDIFERENT DE VREME VA ROG SA VENITI !! multi venim de la 40 km distanta asa ca va rog , ne ducem undeva la un suc daca chiar ploua
                      dragos , vii cu maxi nzn , vb cu el
                      Its just a car ...

Comment

• exact cum zice radu hai sa ne adunam cat mai multi....merem la o baie la piscina

Comment

• Radule daca domnul NZN binevoieste sa ma ia cu el atunci voi veni,dar daca nu se va putea nu stiu daca voi veni si cu maxi e aiurea.Asa ca baza e in NZN,daca poate desigur
                          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• pai stai ca cica el nu vine , nu am de cine sa rad , neserios domnu florin nzn

Originally posted by MS 41 NZN View Post
                            FLR ma jignesti...
                            daca eu nu m-am ocupat,si nu mi-am dat silinta pt intalnirile astea atunci...
                            oricum,pe threadu asta nu ma mai vedetibafta si sa va puneti organizator!
                            daca nu vii la intalnire te trezesti cu rotile desumflate , iti zic acum , nu te trage pe fese , sa vii !! stii ca te-am ajutat , mi-ai ramas dator asa ca te rog sa vii :>
                            @ MS 89 BOG si restu care nu au venit inca la o intalnire , va ASTEPTAM in parcare la kaufland duminica de la ora 18 !! poate ne intalnim si cu baietii de la interex
                            Last edited by raduprov; 26 May 2010, 13:15. Reason: Automerged Doublepost
                            Its just a car ...

Comment

• Domnelor si domnisoarelor, am vorbit cu domnu NZN si a zis ca el nu mai participa la intalniri pentru ca a tot incercat si a tot sunat si a trimis pm-uri si la ultima intalnire care a fost aici la ludus au fost 3 loganuri si 4 membri din care si eu unul.Adevarul e ca nu a fost seriozitate atunci.Asadar si prin urmare domnu NZN nu mai participa la intalnirile LC Tg.-Mures si cum el nu vine eu n-am cu ce sa vin.Next time maybe...

Apropo, Radu din cate am inteles si am auzit ai afirmat ca nu-ti place sa participi la intalnirile de la interex,iar acum?te-ai razgandit?sau te-a determinat sa participi datorita faptului ca activitatea in LC. Tg.-Mures e cam moarta?
                              Last edited by dj_dragos; 26 May 2010, 22:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• dragos din moment ce baietii au o pasiune pt masini ce e asa de greu sa ne intalnim mai povestim..(cand a fost int la ludus am zis frumos ca nu merg pt ca nu pot sa fac schimburi de tura ca e int logan club am vb frumos cu NZN sa o programeze sambata nu s a putut am lipsit)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google