Buna baieti. Ce mai faceti?? Asi avea o intrebare. Aici in mures care ati vrea sa faceti o remapare sau daca stiti pe cineva care se ocupa cu asa ceva??
Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?
Collapse
X
-
Mai fratilor ,vrem sa facem club dar la intalniri nu mergem...deci pana la urma ce va fi?
tu radule vii cand vrei ....cand e bine la restu tu nu poti;...cel putin GGS,KZS si eu mergem si facem intalniri dar totdeauna numai noi 3 sau in cazul ultimei intalniri Zsolti cu mine.
Daca chiar vrem sa facem un club sau macar un grup de prieteni unde sa discutam despre masini,despre femei mai stiu eu ce.....pai haideti mobilizati-va si voi un pic.
Va las pe voi sa faceti urmatoare data :cand si unde sa ne intalnim ,eu sambata si duminica pot oricand la orice ora.
Comment
-
X@by....mie imi convine si sambata seara! acuma ramane de vazut daca si ceilalti sunt de acord.Anuntati-ma daca sa hotarat ceva sigur(personal sunt de acord)vorbesc si cu GGS.
Kovy...tu nu mai resofta si asa merge foarte bine,daca mai faci si asta ...pfuuu
Originally posted by Kovy View PostCare tip, si de unde vine? Asi fi interesat la o remapare pentru un 1.5 DCI. Oare cu cat face? Daca ma gandesc mai bine poate remapez si pe a mea...
Originally posted by Kovy View PostCare tip, si de unde vine? Asi fi interesat la o remapare pentru un 1.5 DCI. Oare cu cat face? Daca ma gandesc mai bine poate remapez si pe a mea...
Comment
Comment