Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoasa intalnire,in ceea ce priveste inca o intalnire pe anul asta
    sunt de acord ,hotariti voi cand e mai bine si cum aveti libere.

Comment

• frumos , eu aveam cea mai curata masina (la interior cred) ca la exterior era jale si a-ti pus-o si prima in poza))
      mi-a placut , la darina tot gagici .. asa mai merge ))
      Its just a car ...

Comment

• ;)) ie ie radule si te-ai pus si in capu mesei sa le si vezi...;)) deia nu o iei tu pe codruta cu tine
        mamaliga lor de baieti :P

Comment

• Lasati-l pe radu, ca toti vorbeam de amortizoare si arcuri,dar ne uitam dupa 'airbaguri' noroc ca a mea o venit cu ele din fabrica
          Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua

Comment

• glumesc mai...si radu stie asta
            asa-i radule??

Comment

• da da desigur desigur
              Its just a car ...

Comment

• Da frumoasa intalnire, dar tot timpul e loc de si mai bine.

Comment

• m!tz@ poate mai bine faceai tu poze cu aparatul tau, poate ieseau mai bine ;)

Comment

• alegeti data pt urmatoarea intalnire?sa se stie din timp..14 sau 21?
                    Last edited by FloNZN; 29 November 2010, 21:56.
                    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Bre in cursul saptamanii nu pot ca sunt la Cluj la facultate,intr-un weekend ceva ca sa pot veni si eu.
                      Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• 14 sau 21 la tine e in cursu saptamanii sau e weeck?

Comment

• myre poate ca ieseau mai bine dar ce sa fac daca sau terminat bateriile)lasa ca e bine si asa

Comment

• Florine, cred ca tu ai incurcat luna noiembrie (14 / 21= duminica) cu luna decembrie , cand pica marti (si nu-i convine lui Dragos). Oricum ar fi, mie imi convine...eu vin.Dar propun sa fie mai devreme, pe la 15:00 - 16:00, ca sa prindem si un pic de lumina totusi, nu?...
                            M!tz@, trebuie sa ne mai intalnim sa ma ajuti cu ledurile in bord, daca poti...tre sa mai vb , cand ai timp si chef...sunt la cheremul tau ) no emergency, though
                            Last edited by danavramiuc; 29 November 2010, 22:59.
                            Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua

Comment

• 12 sau 19...mi de scuze) mor de somn(:| ora,eu zic ca e bine 16....16:30...

Comment

• hai sa fie 16:00 stam pana se intuneca adica la 17:00 si pe urma mergem la gagici ...ahh pardon la suc
                                Data cand doriti , eu vin! (daca Doamne fereste nu se intampla ceva )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google