Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e ok nu am nimic de obiectat
    Its just a car ...

Comment

• kpatz calc o si u mai usor ca nu se intampla nimic ) mitz te ajut si eu cu ledurile la bord sau unde vrei. da ar fii ceva pe 12 sau pe 19 dec/

Comment

• Originally posted by raduprov View Post
        e ok nu am nimic de obiectat
        numa sa vii bre)
        deci 12,sau 19?ziceti....kaufland,sau mijlocu strazii?)
        Last edited by FloNZN; 30 November 2010, 11:05.
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Asa mai merge.Ori in 12 ori in 19 voi fi prezent.Tin sa mai precizez un lucru:chiar daca am alta masina tot loganist raman asa ca-i bai ca voi fi prezent.NZN-ule sigur tu o sa comentezi putin dar ma crezi nu ma crezi tot loganist raman.Astept cu nerabdare sa ma reintalnesc cu voi si sa-i cunosc pe mai noii membrii a clubului nostru
          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• kaufland binenteles

Comment

• La Kaufland sa fie !. . .deci data ar fi...?

Comment

• 12 sau 19 dec, asta ramane sa vedem cum poate sa vina fiecare, sa fie bine pt toti

Comment

• nzn ule daca vii in 12 sau pe 19 cand o fii imi aduci si mie stiker cu logan club de parbriz ?

Comment

• Stai la rand Sa nu ma uiti nici pe mine Florine cu stickerul. Merci.
                    Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua

Comment

• eu zic 12...ca dupaia fiecare ii mai aglomerat cu treburile si pregatirile de craciun,rev etc...
                      stati linistiti,va aduc!!
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Deci s-a hotarat ramane 12 decembrie ora ?...la Kaufland !

Comment

• 15 sau 16 zicea careva nu ? sa fie ziua

Comment

• Bun deci in 12 Dec. dar ora?
                            Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Deci 12 nu ora 16,17??

Comment

• as zice ora 16

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google