Asa se pare...din pacate
Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?
Collapse
X
-
nsh daca ajung duminica la ms...dar daca vin la 17.30 voi fii la kaufland...
Comment
-
nou pe forum
Salutare! Sunt nou pe forum si zilele trecute am aflat ca se organizeaza intalniri ale posesorilor de Logan si la Targu Mures. Din pacate nu am reusit sa ajung astazi la intalnirea de la Kaufland. As dori sa stiu cum se organizeaza intalnirile pentru ca doresc sa particip si eu in limita timpului disponibil. De fapt cred ca pot veni la fiecare intalnire . Mentionez ca am masina doar de un an de zile si inca nu am modificat nimic la ea, dar vreau sa incep sa o fac. Duminica viitoare se va mai tine o intalnire?Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua
Comment
-
@danavramiuc nu trebuie sa ai modificari la masina ca sa participi..important e sa fii posesor de autoturism dacia logan.te asteptam cu placere..bine ai venit..
Comment
-
Originally posted by danavramiuc View PostSalutare! Sunt nou pe forum si zilele trecute am aflat ca se organizeaza intalniri ale posesorilor de Logan si la Targu Mures. Din pacate nu am reusit sa ajung astazi la intalnirea de la Kaufland. As dori sa stiu cum se organizeaza intalnirile pentru ca doresc sa particip si eu in limita timpului disponibil. De fapt cred ca pot veni la fiecare intalnire . Mentionez ca am masina doar de un an de zile si inca nu am modificat nimic la ea, dar vreau sa incep sa o fac. Duminica viitoare se va mai tine o intalnire?
pai ca sa vi la intalniri,nu tre sa ai modficari!sa ai logan si gata!duminica viitoare nu se va face,doar peste vreo 2 sapt,urmareste forumul dedicat intalnirilor de la TG Mures si vi cu noinuma bine!
Originally posted by raduprov View Postbine ai venit , te asteptam pe la intalniri , chiar regionale/nationalehttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by myre View Postradu are treaba cu pizza ma nu poate onora cu prezenta ;)http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Comment