vor fii mai multi
Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?
Collapse
X
-
Originally posted by raduprov View Postpfuai venim doua masini din tarnaveni pt 4-5 totalul maxim
Ce trebuie tot atatea comentarii ,ca ala e asa ca celalalt e altfel ca eu vin ca eu nu vin,ca niste copii parca pentru mine a-ti veni.
Comment
-
Comment
-
Bai puneti si voi ceva poze de la intalnire sa vada si absentii(inclus si eu in aceasta categorie) ce au pierdut.Pe cand urmatoarea intalnire ca acum am si cu ce sa vinMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
frumos azi la intalnire..reusita..ma bucur ca va placut..urmatoarea va fii cred prin martie...pt ca in februarie e la brasov..(pt cine merge)
Comment
-
Poze are FLR daca binevoieste sa le puna il felicitam (chiar il rog) Eu zic sa ne mai intalnim inainte de sarbatori, macar cei din zona, daca altii nu pot veni ...Eu voi pleca in Galati de sarbatori si as vrea sa ne mai intalnim pana atunci...Daca se poate, evident.
PS : Apropos, FLR, vezi ca ai sarit luna ianuarie, cand ne vom prezenta cu porcul tunat in portbagaj, iar din tunul de bass va rasuna guitzat de 30HzLast edited by danavramiuc; 28 November 2010, 23:20.Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua
Comment
-
intalnirea de la bv e pe 3 4 5 martie...deci adunam finante pana atunci)
4 5 6 martie..scz:d
Comment
-
28.11.2010 tg mures parcarea kaufland:Attached Files
Comment
-
ma bucur ca intalnirea a fost reusita...alegeti o data inainte de sarbatori!eu nu mai aleg nimic,ca oricum face cine,ce vreahttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment