Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai nu cred ca are vreo importanta cati suntem in club...importanti is doar aia activi, nu? si suntem vreo 10 zic eu...
    Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua

Comment

• poate si mai multi numa se cam trag pe c.... unii ))) pai nu am dreptate ! ai reusit cu cureaua dane ?

Comment

• Originally posted by goguspan View Post
        poate si mai multi numa se cam trag pe c.... unii ))) pai nu am dreptate ! ai reusit cu cureaua dane ?
        daca unii se trag pe cur,hai sa facem intalnire de fiecare data la distanta de 50 sau 70 de km de mures,sa vad care vine!
        eu is la 60 de km distanta,radu si flr la 50,dragos la 40...
        asa ca fa un dus-intors,si vezi ce iese,si daca voua va convine,atunci facem intalnirile la Ludus,sa fie bine
        nu e chiar asa usor sa cobor din bloc,si in 5 min is la kaufland!si stii prea bine ca nici condusu nu e asa usor!clar ca voua,care sunteti din oras,v-ar conveni intalnire in fiecare saptamana,dar sincer,am ce face cu benzina,nu sa o f*t pe un drum aiurea pana la mures...ca sa ce?sa vad 2-3 logane.

dar asa,ca tot ai inceput povestea....urmatoarea intalnire,va fi la ludus...data de 9 ianuarie 2011,o ora stabilita de voi
        is curios tare cine vine...kopatz si donpedro o sa vina sigur,ei au mai venit si is oameni de cuvant...is curios de restu!

deci 9 ian 2010 intalnire LC la LUDUS
        va multumesc de intelegere
        Last edited by FloNZN; 22 December 2010, 11:16.
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• vrei sa zici ca ieri nu te am bagat in seama) ieri a fost un fulger la ludus) hai ca incercam sa venim...la plus acolo in parcare:P
          http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Bai sa va fie rusine,a fost una fulger la ludus si n-ati zis nimic.CE TREABA ESTE ASTA DOMN-LE???HA????
            Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post
              daca unii se trag pe cur,hai sa facem intalnire de fiecare data la distanta de 50 sau 70 de km de mures,sa vad care vine!
              eu is la 60 de km distanta,radu si flr la 50,dragos la 40...
              asa ca fa un dus-intors,si vezi ce iese,si daca voua va convine,atunci facem intalnirile la Ludus,sa fie bine
              nu e chiar asa usor sa cobor din bloc,si in 5 min is la kaufland!si stii prea bine ca nici condusu nu e asa usor!clar ca voua,care sunteti din oras,v-ar conveni intalnire in fiecare saptamana,dar sincer,am ce face cu benzina,nu sa o f*t pe un drum aiurea pana la mures...ca sa ce?sa vad 2-3 logane.

dar asa,ca tot ai inceput povestea....urmatoarea intalnire,va fi la ludus...data de 9 ianuarie 2011,o ora stabilita de voi
              is curios tare cine vine...kopatz si donpedro o sa vina sigur,ei au mai venit si is oameni de cuvant...is curios de restu!

deci 9 ian 2010 intalnire LC la LUDUS
              va multumesc de intelegere
              Poate ca ar trebui sa fiu ultimul care sa comentez ce a spus aici FloNZN in legatura cu distanta parcursa pana la Targu Mures si inapoi dar cam are dreptate.Intr-adevar este mai usor pentru cei din Targu Mures decat pentru noi,cei din "provincie".
              Daca se face intalnire la Ludus, poate se v-a face candva si la Trandaveni.Pardon, Tarnaveni!

Comment

• pai din cate imi amintesc s-a propus ca in fiecare ultima duminica din luna sa se faca intalnire si sa fie pe rand odata la mures, la tarnaveni, iernut si ludus
                dar.....;)

Comment

• mai nzn ule pe voi va inteleg, nu i inteleg pe cei de mai aoroape. si data trecuta cand ne am intalnit am apreciat ca ai venit , ca am inteles ca ai fost plecat departe, nu stiu pe unde, nu mi o lua in nume de rau. si mie mi ar place sa ne intalnim 10, 15, 20, iti dai seama ca ar fii frumos, da speram ca va fii bine. deci NZN nu o lua in numele celor care stau departe, la toata lumea stiu ca e greu, stai linistit. hai sa avem sarbatori fericite si facem sa fie bine ca doar suntem cu buletin, nu ? Sarbatori fericite la toata lumea, liniste in suflet si multa fericire. Te pup NZN ule )))

Comment

• Originally posted by dj_dragos View Post
                    Bai sa va fie rusine,a fost una fulger la ludus si n-ati zis nimic.CE TREABA ESTE ASTA DOMN-LE???HA????
                    curvaaaa...!la prima intalnire te bat!ai zis ca vi la intalnire bre:-w ai fost prezent cumva si nu stiu eu?acu hai....sa vad cu ce te scoti...f****i america ta...
                    baieti...pe el...)

Originally posted by goguspan View Post
                    mai nzn ule pe voi va inteleg, nu i inteleg pe cei de mai aoroape. si data trecuta cand ne am intalnit am apreciat ca ai venit , ca am inteles ca ai fost plecat departe, nu stiu pe unde, nu mi o lua in nume de rau. si mie mi ar place sa ne intalnim 10, 15, 20, iti dai seama ca ar fii frumos, da speram ca va fii bine. deci NZN nu o lua in numele celor care stau departe, la toata lumea stiu ca e greu, stai linistit. hai sa avem sarbatori fericite si facem sa fie bine ca doar suntem cu buletin, nu ? Sarbatori fericite la toata lumea, liniste in suflet si multa fericire. Te pup NZN ule )))
                    nu o iau in nume de rau....doar am explicat frumos ca cum sta treaba
                    urmatoarea intalnire....am zis mai sus...9 ian,ludus!

sarbatori fericite la toti va doresc si numai bine!
                    ps @gogule...:-s nu ma pupa ca e geloasa iubi...

Comment

• )))))) daca i de fel bun trece, doar nu vrei sa zic sa o pup pe ea, )) glumesc. Toate cele bune.

Comment

• DIk dik, a trebuit sa plec la Cluj de-aia n-am venit.Crezi ca nu mi-a parut rau ha???Lasa bre NZN-ule ca la intalnire in 9 ianuarie nu scapi de o bulgareala asa in stil mare nici tu si nici albastruia de masina a ta)).Deci cine ma ajuta sa-l bulgaresc cum trebe pe NZN?mana sus toti cei vor???
                        Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• i punem zapada la pusulica sa i se faca mica ))))))))))

Comment

• goguspan ii un fel de keanu ;)) ca si ala pupa pe toata lumea

Comment

• stai linistita, am zis asa daca NZN tot a zis ca i geloasa nevasta .... Florin ce mai face ?

Comment

• Originally posted by dj_dragos View Post
                                DIk dik, a trebuit sa plec la Cluj de-aia n-am venit.Crezi ca nu mi-a parut rau ha???Lasa bre NZN-ule ca la intalnire in 9 ianuarie nu scapi de o bulgareala asa in stil mare nici tu si nici albastruia de masina a ta)).Deci cine ma ajuta sa-l bulgaresc cum trebe pe NZN?mana sus toti cei vor???
                                du-te baaaaaaaa...du-teeeeeeee si taci!nu te cred o iota!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google