Imi cer scuze )
Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?
Collapse
X
-
-
dupa o zi de munca,nu stiu cine mai are chef de intalniri,acuma fiecare...poate vor 3-4!
PS:se face cam mult OFF pe threadu asta...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Salutare popor! 29 MAI 2011 intalnire cu toti membrii LCM (sau macar mai multi ca de obicei), intalnire la care speram sa ne organizam un pic mai bine si sa alegem un loc de intalnire, altul decat parcarile supermarketurilor. Posterele vor fi imprastiate si afisate pana atunci (meritele se duc spre AVOCAT, care s-a implicat mai mult decat trebuia in proiectul asta), asa ca speram ca numarul nostru sa creasca (daca vin atatia membri noi cate postere avem, suntem tari). Asteptam parerea lui Kopatz in privinta locului intalnirii si a orei. Pana atunci, conduceti preventiv ca sa ajungeti la intalnireAmbition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua
Comment
-
Si avem si carciuma la intrare, ce cool!...Sa mori sub dus, nu alta!... Ar fi ok, numai ca noi ne izolam singuri, ca tolomacii...Eu propun Platoul pentru intalniri : acolo avem si privitori si mici si bere E doar o propunere Kopatz, nu te suparaAmbition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua
Comment
-
Originally posted by danavramiuc View PostSi avem si carciuma la intrare, ce cool!...Sa mori sub dus, nu alta!... Ar fi ok, numai ca noi ne izolam singuri, ca tolomacii...Eu propun Platoul pentru intalniri : acolo avem si privitori si mici si bere E doar o propunere Kopatz, nu te supara
Comment
-
am o propunere pentru voi ,duminica cand ne intalnim in 29.05. ce ziceti in loc sa mergem la Darina sau sa stam la Kaufland ore in sir nu mergem la Platou,la un mic ,gratar mai povestim acolo,eventual cine doreste sa vina cu nevasta ,prietena ,copii cine are cine nu poate face
Comment
Comment