Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi cer scuze )
    http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• cu mine va mandriti ?)
      Its just a car ...

Comment

• Originally posted by raduprov View Post
        cu mine va mandriti ?)
        Ahhh ni ma pe Radu.....am si uitat de tine

Comment

• no radule cum apari cum se iau baietii de tine ;)

Comment

• cum ai uitat bai domnu nu te-am sunat sa te intreb de adrese ?)

aaaaa se subintelege .. m-ai uitat ca nu am mai fost demult la intalniri
            Its just a car ...

Comment

• Deci in luna viitoare faceti o intalnire in timpul saptamanii seara?
              PASTE FERICIT TUTUROR!
              I HAVE A !sigpic
              fara linkuri externe in semnatura

Comment

• dupa o zi de munca,nu stiu cine mai are chef de intalniri,acuma fiecare...poate vor 3-4!

PS:se face cam mult OFF pe threadu asta...
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Salutare popor! 29 MAI 2011 intalnire cu toti membrii LCM (sau macar mai multi ca de obicei), intalnire la care speram sa ne organizam un pic mai bine si sa alegem un loc de intalnire, altul decat parcarile supermarketurilor. Posterele vor fi imprastiate si afisate pana atunci (meritele se duc spre AVOCAT, care s-a implicat mai mult decat trebuia in proiectul asta), asa ca speram ca numarul nostru sa creasca (daca vin atatia membri noi cate postere avem, suntem tari). Asteptam parerea lui Kopatz in privinta locului intalnirii si a orei. Pana atunci, conduceti preventiv ca sa ajungeti la intalnire
                  Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua

Comment

• Pe moment nu prea imi vin in minte locatii pentru intalnire,dar astept pareri sugestii.Putem si la Polivalenta e destul de mare parcare nu-i loc retras,acuma mai vedem.

Comment

• Si avem si carciuma la intrare, ce cool!...Sa mori sub dus, nu alta!... Ar fi ok, numai ca noi ne izolam singuri, ca tolomacii...Eu propun Platoul pentru intalniri : acolo avem si privitori si mici si bere E doar o propunere Kopatz, nu te supara

Comment

• Pai daca pe postere apare ca e la kaufland intalnirea...eu zic sa o tinem acolo pana se mai strange lume si cand nu mai incapem ne mutam)

Comment

• Normal, ai dreptate! Asta e si ideea, sa ne strangem la Kaufland in continuare, dar sa cautam pentru viitor un alt loc de intalnire.

Comment

• eu zic ca in una din parcarile magazinelor e ok , pt ca totusi se mai sunt persoane la cumpraturi, mai vede unu altu, decat intr-un loc retras .. acum treaba voastra unde vreti..

Comment

• Originally posted by danavramiuc View Post
                              Si avem si carciuma la intrare, ce cool!...Sa mori sub dus, nu alta!... Ar fi ok, numai ca noi ne izolam singuri, ca tolomacii...Eu propun Platoul pentru intalniri : acolo avem si privitori si mici si bere E doar o propunere Kopatz, nu te supara
                              Ai dreptate !,apropo ai trebui sa-mi dai si ie cateva postere macar vreo 5 mai lipesc pe ici -colo.Atunci raman intalnirile tot asa deocamdata.Mda la platou numai bine ar fide fapt pentru mine e bine oriunde nu am eu pretentii

Comment

• am o propunere pentru voi ,duminica cand ne intalnim in 29.05. ce ziceti in loc sa mergem la Darina sau sa stam la Kaufland ore in sir nu mergem la Platou,la un mic ,gratar mai povestim acolo,eventual cine doreste sa vina cu nevasta ,prietena ,copii cine are cine nu poate face

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google