Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bun...cu o mare parere de rau va anunt ca intalnirea cu voi de maine la Tg. Mures...a picat...din cauza noastra..sau ivit mici probleme pe la fiecare din noi ..am fost anuntati in ultimul moment si noi...si am ramas foarte putini care mai erau disponibili sa ajungem la voi adica 3 masini cu 3 membrii..si am hotarat sa amanam intalnirea dintre cluburi...
    REGRETAM NESPUS DE MULT CA NU PUTEM AJUNGE LA VOI DUMINICA....speram ca o sa facem o intalnire anuntata din timp cu voi ca sa fiti si voi toti membrii si noi la fel....
    Cu scuzele de rigoare fata de voi ramanem aceiaisi doritori de o intalnire cu voi...ideea nu a picat ci doar o amanam...
    Voi tine legatura eu cu kopatz si ne vom hoatara asupara lao data benefica de intalnire ptr. ambele cluburi.
    Va Multumesc mult de intelegere si sparam ca nu va suparam prea mult ptr. acest aspect.
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Imi pare rau ca nu a-ti putut ajunge,chiar vroiam sa va cunosc,si zic eu iesea o intalneala reusita.Normal fiecare are probleme ,fiecare stie treburile lui.Sa speram ca ne vom intalni curand.

Comment

• Salutare! ORA 15 PARCAREA KAUFLAND INTALNIRE LOGAN CLUB MURES!!!!!!!!!!!!!!!! Care si-o spalat masina sa stea acasa! ) Lucicule, lasa sa fie cald, ca asta iarna eram statui in parcare! O sa ducem dorul caldurii ) Numai bine tuturor si astept sa ne vedem astazi...
        Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua

Comment

• in aceasta seara e d nul valeriu la tg mures..care vrei un fulger,o bere,o cafea.0752892507 asta e nr lui..e cazat la continental.
          http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Seara trecuta a fost una excelenta in compania voastra multumesc si astept o poza doua de la voi.
            Last edited by valeriuciprian; 22 September 2011, 23:55.
            sigpic

Comment

• Ma bucur ca v-a placut si sper ca v-ati simtit bine.
              Cateva poze de la ieseala de ieri seara:
              Attached Files
              Last edited by kopatz; 1 September 2011, 13:06.

Comment

• hai ca v ati distrat bine )

Comment

• Salutare! In primul rand imi pare rau si imi cer scuze ca nu am putut ajunge la 'fulger', dar ma freaca astia cu lucrarea de licenta. In al doilea rand imi pare rau sa vad ca la intalniri vin 2-3 si la 'fulgere' vin mai multi...O sugestie pentru Kopatz (fara sa te superi): cred ca ar fi bine ca intalnirile sa aiba loc la 'una mica' la o terasa la alegere, fara masini...Ce zici?...Serios, cred ca ar veni mai multi si discutiile ar fi mult mai animate
                  Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua

Comment

• Eu nu am zis sa veniti cu masinile la fulger sau la intalniri,important e sa veniti !

Comment

• bine nteles ca este adevarat ))

Comment

• Haideti fratilor sa facem o intalnire asa ca la carte duminica asta...sau cand vreti voi dar sa fie minim 10 masini un efort pt anul acesta eu cred k sa poate din partea tuturor membrilor lc mures...

Comment

• sustin ideea lui mitza, da mitza dai o bere ptr asta )) are dreptate hai fratilor sa ne strangem un pic.

Comment

• sustin dar nu votez

Comment

• Eu vin duminica asta,dar doar in cazul in care intalnirea este de la ora 13...daca este mai tarziu...sorry
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• se poate si asa, face posibil sa fie la 13, nzn daca poti adu mi doua randuri de stikere cu loganclub ptr parbriz, ms.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google