Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu zic ca 13:00 e ok.

Comment

• da, ora 13 e ok

Comment

• deci peste o ora ne vedem in parcare la Kaufland, da?
        Unde mai exact?

Comment

• o sa ne vezi.....vii unde-i galagia mai mare

Comment

• ok, va gasesc eu

Comment

• ceva poze de la intalnire ??

Comment

• FLR ule ai plecat, n ai mai rasp la tel, urat sincer........

Comment

• m-am dus la cumparaturi cu prietena...nu e de mers cu ele la intalniri...
                  http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• hai ma omule ca 20 de min la un suc puteati sta, in fine, mie nu mi se pare frm asa, macar sa rasp si sa zici , nu ? toti au intrebat de tine de aia zic. no, in fine, doamne ajuta

Comment

• Originally posted by FLR View Post
                      m-am dus la cumparaturi cu prietena...nu e de mers cu ele la intalniri...
                      ..pai si atunci de ce l-ai adus cu tine ?

Comment

• Stiu ca sunt offtopic dar va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi.in 13 decembrie loganul meu 1.4 benzina implineste 1 an si trebuie sa merg cu el la revizie, unde imi recomandati sa fac revizia in mures si cam cat ma ajunge??mentionez ca am 11500 km rulati.multumesc frumos
                        cea mai buna masina e cea pe care o ai

Comment

• daca tii neaparat la tg mures te sfatuiesc la nissan pe budiului nr 2 au preturi decente.dar poti merge la sighisoara...au preturi si mai decente.(scz offtopicul)
                          http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Daca in Tg.Mures vrei sa faci da pe Budiului ii cel mai ok,poti sa duci tu uleiul si alte chestii.

Comment

• masina fiind in garantie, nu stiu daca te lasa sa duci uleiul... altfel, pe Budiului am facut-o si eu, mi s-a parut cel mai ok. Am avut si confirmarea in timpul reviziei, de exemplu, s-au uitat la filtrul de aer si au zis ca e ca nou, nu trebuie schimbat.

si ca sa revenim on-topic, mergeti undeva de Craciun? Sau mergem si ne colindam pe la Kaufland?
                              Last edited by yarak16; 6 December 2011, 10:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• De ce nu mergeti pe discutii generale? Poluati topicul si se va intelege totul gresit!
                                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google