Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• as vrea sa vin si eu la o intalnire LoganClub :P da este o problema nu am logan :P ii problema dak vin cu Vectra B sau Omega A ? ;;)
    Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• vrei sa vi doar la una?daca vi mai ales la alea mari....iti vei lua si tu logan):P glumeam...noi nu mancam oameni;)
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• pai sa vad cum decurge intalnirea si mai vedem in viitor ce o sa fie ))

Comment

• poate te convingem sa iti iei si logan...

Comment

• acuma cam sar de la subiect :P ...
            nu sti unde sa pun toba sport ? :S as vrea sa nu o sudez k dak suna tare sa pot sa o dau jos )))

Comment

• la orice service....cumperi toba si le zici sa ti-o prinda cu colier;)

Comment

• Ok daca nu intervine nimic pana atunci sper sa ne mai vedem pe 19 daca asa ati hotarat

Comment

• ce parere avetzi de toba YED ?

Comment

• ma baieti in prezent cati vom fi la Regionala pe 19 iulie????
                    Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• teoretic voi fi acolo si eu pe 19....

YED...de unde esti mai exact din Tg-Mures sau din Mures?
                      In legatura cu toba, iei de unde vrei ,daca nu iti dau eu cateva sfaturi si pe Negoiului este un meserias care si ti-l monteaza cum vrei tu(are si tobe acolo de vanzare)
                      Last edited by kopatz; 27 June 2009, 17:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pai sant din Tudor :P , toba nu mai trebe luata ki luata deja de 2 sapt ))

Comment

• Kopatz da-mi un PM ca vreau sa vorbesc ceva cu tine.
                          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• kopatz....ai facut cumva capota si plafonu portocalii?te-am vazut azi in oras...:>pe langa metro.....wa ce-i dadeai in guraeram cu bm-u lu tata...te-am claxonat dapoi la ce viteza aveai nici nu ai auzit)

Comment

• Kopatz te-am vaz azi prin tudor asa concentrat erai ))

Comment

• Originally posted by MS 41 NZN View Post
                                kopatz....ai facut cumva capota si plafonu portocalii?te-am vazut azi in oras...:>pe langa metro.....wa ce-i dadeai in guraeram cu bm-u lu tata...te-am claxonat dapoi la ce viteza aveai nici nu ai auzit)
                                Da da,bine ai vazut,a trebuit sa pun ceva galben pe masina,fiindca imi aprae in talon si in carte albastru+galben si la ITP era problema.Am zis daca tot trebuie sa pun infoliezi capota ,tavanu si portbagajul.

Originally posted by YED View Post
                                Kopatz te-am vaz azi prin tudor asa concentrat erai ))
                                ce numar ai la masina,ca jur ca nu te-am vazut,lasa ca data viitoare o sa fiu mai atent...ai Vectra B cumva?
                                Last edited by kopatz; 30 June 2009, 19:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google