Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ba yed....numa idei bune ai in ultimu timp...)chiar....deci...cand o facem?unde-i pista in mures ca io nu stiu
    radu....abea astept...
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• acolo la 7 plopi pe langa weekend ;)
      Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• ohhooooo.pe cand aceasta intalnire.macar acolo sunt la fel ca putere carturile.hai organizatorii pe cand?
        Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• moaaaaama.....pot veni cu taxi-u pe pista
          abea astept....

Comment

• Ideea cu carturile e foarte buna
            Dar interesati-va cum stau scorurile si daca se poate face o reducere daca mergem organizat ;))

Comment

• marius,YED voi sunteti din mures in special YED ca el a venit cu ideea.intereseza-te de scoruri si vezi acolo negociaza putin pretul nu lasa sa faca de capul lor.
              Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• pfff acolo nui k la piatza :| pretzu e 30 ron , miercurea intre 12-14 reducere 50% !

va zic k am mai fost si isi merita banii ;) si ink 5 lei e kagula
                Last edited by YED; 15 October 2009, 22:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• duminica e deschis?

Comment

• mie nu imi trebe cagula ) na pai hai sa mergem odata miercurea )
                    Its just a car ...

Comment

• radu.....iti dai seama ca o sa fie multi...mai ales intre orele alea....si eu in timpu saptamanii nu prea am timp....

Comment

• din cate stiu si duminik ii deschis

Comment

• ma baieti eu in cursul sapt. nu pot ca sunt la scoala.duminica daca nu hai sa facem treaba asta, sigur va fi super misto.apropo prin ludus cand veniti??la o poveste ceva sau la discoteca din ludus?

Comment

• nu potzi sa chiulesti 2 ore ?

Comment

• YED la cate absente am nu imi arde de chiulit si oricumsunt full dupa scoala.eu in fiecare zi de la 16 la 18 am emisiunea la radio(Radio Son 94,2 fm) si nu pot veni.cel mai bine ar fi in weekend ca atunci mai toti suntem liberi.nu?

YED nu e vorba de chiulit ca si asaam destule absente dar problema e ca sunt full dupa scoala.de la 16 la 18 sunt la radio(Radio Son 94,2 FM) am emisiune in fiecare zi.vineri si sambata seara sunt MC la Black Obsession Ludus.doar duminica sunt liber.si pe deasupra pana saptamana viitoare sunt prins si cu organizarea balului bobocilor.deci sunt FULL.eu oricum duminica asta vin in mures.sa stabilim o data si ora si mergem.
                              Last edited by dj_dragos; 16 October 2009, 12:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ocupat tare al naibii dragos .. mi mila de el ) pai nici eu nu pot in timpul sapt ca lucrez .. florin stie ;) in weekend e cel mai bine
                                florine ma imprumuti cu niste bani pana la al 2-lea salar ?
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google