Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dc eo ? :S
    Vvvvvvuuummmmmmmm pe langa NZN

Comment

• deaia ca ii ziua ta bre...
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• amea ? :S amea nu-i acuma ma !

Comment

• nho atunci a lu dragos...am inteles eu gresit))dai si tu si dragos atunci)ca nu se supara nimeni

Comment

• vin si eu.

Comment

• a lu dragos in 15 a mea e in 21 deci peste doua saptamani show de show , promit ca va fac cate 25 litri de benzina la fiecare sau motorina daca veniti )
              Its just a car ...

Comment

• hopa hopa.Unde??In tarnaveni???FLorine tata hai sa mergem,neaparat

Flo daca intalnirea e in 15 sa vedem cum stau cu banii dar nu cred ca va fi o problema,apai cel putin un suc fac,ca altceva nik ca sunteti cu masinile.

Radule unde faci cheful man?
                Last edited by dj_dragos; 8 November 2009, 22:17. Reason: Automerged Doublepost
                Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• unde trebe mers ? ;;)

Comment

• ui cum sar betivii nu fac nici un chef bree :P
                    Its just a car ...

Comment

• oioioioiooo....io vin cu sofer-ita...sa pot bea alcool.... de la amandoi...sper sa ma pot imbata umpic...

Comment

• da si normal Radu cum).deci pe 15 intalnirea la mures si pe 21 la tarnaveni la o mica bauta??
                        Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• deci:care da primul de baut si unde,si care da al doilea si unde?
                          ceva de genul:"da' eu cu cine votez?"

Comment

• cu mine nu votezi
                            Its just a car ...

Comment

• il votez pe Base )))))

Comment

• in mod normal eu dau primul de baut lucicu dupa aceea Radu.dar pot da daca voi sta bine cu banii si daca ne intalnim cu totii in 15.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google