Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu zic sa il punem pe piticu
    sa ne faca la toti gratis beco-leduri.

Comment

• sustin ideea:P
      http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• salut baieti! in ciuda spiritelor aparent incinse am o intrebare: Eu de origine sunt brasovean dar fiind legat cu lanturi de mirifica facultate de medicina pt urmatorul deceniu cel putin, ma pot considera si o parte muresean ?
        In caz ca se organizeaza intalniri, e ok daca apar si eu vreodata pe acolo? La cele din brasov am promis de cateva ori dar fiind acolo cate 2 zile la N saptamani nu m-am putut tine de cuvant evident si asa macar imi ispasesc pedeapsa aici ca sa zic asa

Comment

• salut bogdane , iti stiu masina de anul tercut
          poti veni linistit la intalniri cand si unde facem frumoasa culoarea albastra :P
          Its just a car ...

Comment

• dar care intalniri ca de anul trecut din vara nu s-a mai facut niciuna din cate stiu eu eu zic sa se faca intalniri in ultima duminica a fiecarei luni si totodata si un test sa vedem daca merita sa se mai faca intalniri L.C. Tg.Mures...nu??

Comment

• asa am zis si eu odata
              ultima duminica din luna si sa se faca in 2 luni si sa vedem ce iese.asa stie fiecare cand e,si daca poate merge,daca nu stie ca mai este peste o luna.

Comment

• Mersi de compliment. Sper ca o stii de bine, ca m-am mai alergat cu cate unu altu prin mures si depinde cum interpreteaza fiecare :P
                Legat de intalniri nu stiu ce sa zic, la brasov spre exemplu e un anume loc stabilit in care se face miercuri si duminica asta din cate am inteles eu. Cine vine vine, se anunta eventual si pe forum, se suna organizatorul de intalniri etc.
                Adica in felul urmator: azi e marti, maine e prea repede, se scrie pe forum hai sa ne intalnim duminica la real in parcare sau ma rog, unde cade lumea de acord. Asta pana faci o intalnire doua, dupa aia fiecare e obisnuit si suna la organizator si intreaba: dom'le sapt asta s-a anuntat careva, iesim la un suc sau la o poveste? Si asa se tin sau nu intalniri cu 2 masini, 3, 10 cate sunt.
                Acum mai e o intrebare...cati sunt in LC TgMures? Ca daca sunt spre exemplu 5 oameni e normal sa nu poti face intalniri

Offtopic: radu, ne si cunoastem sau doar asa, intre oglinzi?
                Salutare si numai bine!

Mersi de compliment. Sper ca o stii de bine, ca m-am mai alergat cu cate unu altu prin mures si depinde cum interpreteaza fiecare :P
                Legat de intalniri nu stiu ce sa zic, la brasov spre exemplu e un anume loc stabilit in care se face miercuri si duminica asta din cate am inteles eu. Cine vine vine, se anunta eventual si pe forum, se suna organizatorul de intalniri etc.
                Adica in felul urmator: azi e marti, maine e prea repede, se scrie pe forum hai sa ne intalnim duminica la real in parcare sau ma rog, unde cade lumea de acord. Asta pana faci o intalnire doua, dupa aia fiecare e obisnuit si suna la organizator si intreaba: dom'le sapt asta s-a anuntat careva, iesim la un suc sau la o poveste? Si asa se tin sau nu intalniri cu 2 masini, 3, 10 cate sunt.
                Acum mai e o intrebare...cati sunt in LC TgMures? Ca daca sunt spre exemplu 5 oameni e normal sa nu poti face intalniri

Offtopic: radu, ne si cunoastem sau doar asa, intre oglinzi?
                Salutare si numai bine!
                Last edited by bv-89-BOG; 19 May 2010, 01:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• da luci e buna ideea cu ultima duminica din luna..incercam ceva pe 30 mai sa vedem ce iasa?daca sunteti de acord bineinteles?:d

Comment

• imi cer scuze pt dublu post dar am probleme cu netul si a trebuit sa dau refresh ca s-a inecat motorasul de la router
                    Numai bine!

Comment

• Eu as veni la oricare din intalniri,dar am observat ca nemai avand masina(logan),e o problema ca postez pe unele threaduri(nu dau nume),si incet dar sigur sunt exclus din logan club,foarte interesant.Incep sa cred ca eu nu mai am loc pe aici sau nu sunt binevenit,sau cel putin nu mai sunt binevenit.As putea sa vin la intalniri fara problema,dar daca am fost exclus cu ce rost...
                      Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• asa e dragos se pare ca unii nu inteleg pasiunea pt masini chiar daca momentan nu esti posesorul unui logan se pare ca e problema ca postezi...asta e din partea mea esti binevenit oriunde...

Comment

• Iti multumesc FLR ca sustii ceea ce am spus.M-am gandit mult in privinta contului meu de membru al Logan Club,daca sa renunt sau nu la el.Deocamdata nu am de gand sa renunt pt ca nu se stie ce masina imi voi lua sau ce va fi in viitor.Asta e FLR,daca n-ai masina te exclude lumea si se pare ca reprezint si o problema pt acest forum
                          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• atunci haideti sa incercam in 30 mai sau cand pica ultima dum din sapt.daca ne strangem cat de cat,o sa mai facem si luna cealalta.si pe urma mai vedem.
                            si o sa vedeti ca daca vede lumea ca tot facem,o sa se tot adune.
                            hai noroc

Comment

• De acord cu 30 Mai,sa facem in ultima duminica a fiecarei luni.Acum sa stabilim sau sa stabiliti unde? si de la cat?....sa nu fie iarasi probleme ca nu sa anuntat din timp!

Comment

• ne hotaram la o locatie anume sa fie bine pentru toata lumea si sa speram ca o sa fie bine pentru toata lumea in 30 mai.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google