Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ca si locatii putem cam asa:parcare real-praktiker,auchan,sala polivalenta,interex,kaufland,si.....poate mai stiti voi alta locatie.

Comment

• eu vin cu cea mai mare placere , oriunde vreti voi , nu dau nici un nume de locatie ca nu ma pricep , desigur poate ar fii bine in mures undeva sau stiu eo , iernut langa statia petrom este o parcare mare
      Its just a car ...

Comment

• de ceva vreme s-a deschis si un penny la iernut si e destul de mare parcarea sa ne gazduiasca pe toti..oricum si daca va fii la ms voi fii prezent pe 30 mai..bafta tuturor.
        http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• eu va propun ca intalnirile sa fie cum ati zis voi in fiecare ultima duminica din luna dar sa nu fie numai in mures...sa zicem asa in 30 Mai sa fie la Mures apoi pe rand la sfarsitul lui Iunie sa fie la Tarnaveni, apoi la Iernut, apoi la Ludus sa nu se mai supere lumea ca la ei in oras sau mai aproape de orasul lui nu se face ..ca doar in fiecare oras este acum cate un supermarket care are o parcare in care va puteti intalni...ce ziceti??

Comment

• eu sunt de acord oricum
            Its just a car ...

Comment

• da n-ar fi mai bine asa?? sa nu se mai supere lumea ca la ei in oras nu se fac intalniri

Comment

• Originally posted by myre View Post
                eu va propun ca intalnirile sa fie cum ati zis voi in fiecare ultima duminica din luna dar sa nu fie numai in mures...sa zicem asa in 30 Mai sa fie la Mures apoi pe rand la sfarsitul lui Iunie sa fie la Tarnaveni, apoi la Iernut, apoi la Ludus sa nu se mai supere lumea ca la ei in oras sau mai aproape de orasul lui nu se face ..ca doar in fiecare oras este acum cate un supermarket care are o parcare in care va puteti intalni...ce ziceti??
                Da ! mi se pare corect dar astea le putem discuta la prima intalnire ,nu?

Comment

• ce v-ati face voi fara mine ;)
                  voi baietii numa va certati nu stiti sa va organizati ;) glumesc

Comment

• Oricum duminica asta voi lucra ca de obicei asa ca nu voi fi prezent

Comment

• deci pana la urma ramane intalnirea pe 30 mai sau nu???unde anume vreti sa ne intalnim?

Comment

• Piiticule eu din cate am inteles ramane pe 30 mai si v-a fi la mures...asa cred

Comment

• ziceti si voi unde sa fie ? ramane la mures ? iernut ? tarnaveni ? ludus ? unde vreti ?
                          Its just a car ...

Comment

• Hai sa ramana la Tg-MUres pe 30 mai,si mai discutam noi celelalte unde vor fi.Eu propun la Kaufland nu atragem asa atentia lumii si cred ca fiecare stie unde este !

Comment

• de acord cu 30 mai parcarea kaufland
                              http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• amin si alelulia) 30 mai sa fie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google