ieeee fac cinste cand va fii ziua mea)
Doritori intalniri LoganClub Tg mures ?
Collapse
X
-
-
-
Fie ce-o fi, aia cu karturile trebe s-o vad neaparat ) Inca o data scuze ca nu vin astazi, cel putin azi particip aici la Brasov, deci voi fi cu spiritul langa voi
P.S.: Cele de la weekend sunt putin mai scumpe dar mai bune, traseul e mult mai tehnic si ca bonus daca scoti sub un anume timp te lasa sa te dai pe alea mai puternice ;)
Salutari de la Brasov si distractie placuta! La cat mai multi la intalniri!
Comment
-
frumoasa intalnire azi , mi-a placut , imi place cum arata masina lu piiticu arata foarte frumos si ingrijita ;) si eu vreau aeroterma dinaia e meserias si bordu lu nzn
frumos dom`le , mai vreau ..
toata faza la noi e ca suntem din tot judetu cum ar veni ) 2 de aici , doi de dincol ..tot asa
daca am fii toti la un loc , in tarnaveni ne-am strange de vreo 6 loganuri ...(fara taxi) )Its just a car ...
Comment
-
-
Comment
-
cateva poze de la M!Tz@ , multumimIts just a car ...
Comment
-
Se pare ca a fost o intalnire frumoasa.Imi pare rau ca n-am putut veni.Apropo in sfarsit am vazut si eu ceva poze cu MAC-ul lui Piiticu.Frumoasa masina domn'leMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
ce joasa-i teleghidata aia albastra
app radu...mi-o fost dor sa te fac otzara la liniuta,doar ca acolo unde am dat mi-o fost cam frica sa nu ne vada vre-un neneLast edited by FloNZN; 1 June 2010, 16:44.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment