Si cand sunt gata tricourile?
Tricouri Logan Timisoara
Collapse
X
-
Vreau si eu un tricou marimea M pe rosu.
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Posteu vroiam un gri exact cum e culoarea masini mele(gri comet)daca se poate,sau ceva asemanator,iar cel albastru inchis ai gasit.
Originally posted by Kiya View PostSi cand sunt gata tricourile?
Originally posted by TM24ADY View PostVreau si eu un tricou marimea M pe rosu.
Originally posted by mario_09 View Posteu am vrut marimea M nu stiu cine mi-a schimbat marimea a se vedea postul #122Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
sau nu, tricourile sunt deja comandate. si asa o sa-mi iau p***'n cur ca mai adaug la comanda existenta inca 2 tricouri. daca-i zic ca vreau sa si schimb, e durere.
comenzile se livreaza de pe o zi pe alta si ei nu colaboreaza cu persoane fizice. bucaciunea de acolo imi face un favorDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
E tricou normal ce doresc eu,e pt mine.Daca nu poti pe rosu e bun si pe alb,nu vreau sa te incurc.Mersi.
Comment
-
1. logan_bihor 2 bucati marimea XXXL - albastru si rosu
2. Kiya 3 bucati, 1 buc normal marimea XL, 2 buc de fata marimea M - toate negre
3. adimrv 2 bucati , marimea XXL - albastru si rosu
4. Razvy 2 bucati marimea XL - alb si negru
5. bogdandochita 1 bucata marimea L negru,
6. cosmin83: 2 bucati marimea L albastru inchis si gri inchis Logan-rosu, Club-alb
7. mario_09:1 buc marimea L albastru....
8. alexk : 2 bucati -negre marimea L..
9. Vlad 2 bucati xxl - alb si negru
10. Cristi_XP 1 bucata L alb
11. Crististreulea - 7 bucati - diverse marimi si culori. Completare pana la minimul de 25 bucati
12. TM24ADY 1 bucata rosu LDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
a venit Mos Gerila
pretul pe bucata este de 17,12lei + 7 lei posta romana unde este cazul. sa curga adresele de livrare catre mine.
in caz ca vreti sa schimbati cu o alta marime/culoare, se poate face doar cu cele care mai sunt disponibile pe stoc.
pe stoc livrabile imediat, 17 lei bucata:
- albastru - 1buc L
- negru - 1buc L, 1buc XL
- rosu - 1buc L, 2buc XLLast edited by crististreulea; 4 May 2012, 10:09.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment