Si cand sunt gata tricourile?
Tricouri Logan Timisoara
Collapse
X
-
Vreau si eu un tricou marimea M pe rosu.
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Posteu vroiam un gri exact cum e culoarea masini mele(gri comet)daca se poate,sau ceva asemanator,iar cel albastru inchis ai gasit.. albastru inchis... e albastru albastru ca acesta, urmatorul albastru era aproape negru.
Originally posted by Kiya View PostSi cand sunt gata tricourile?
Originally posted by TM24ADY View PostVreau si eu un tricou marimea M pe rosu.
Originally posted by mario_09 View Posteu am vrut marimea M nu stiu cine mi-a schimbat marimea a se vedea postul #122. la fel te intreb si pe tine, de fete sau normal marimea M?
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
sau nu, tricourile sunt deja comandate. si asa o sa-mi iau p***'n cur ca mai adaug la comanda existenta inca 2 tricouri. daca-i zic ca vreau sa si schimb, e durere.
comenzile se livreaza de pe o zi pe alta si ei nu colaboreaza cu persoane fizice. bucaciunea de acolo imi face un favorDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
E tricou normal ce doresc eu,e pt mine.Daca nu poti pe rosu e bun si pe alb,nu vreau sa te incurc.Mersi.
Comment
-
1. logan_bihor 2 bucati marimea XXXL - albastru si rosu
2. Kiya 3 bucati, 1 buc normal marimea XL, 2 buc de fata marimea M - toate negre
3. adimrv 2 bucati , marimea XXL - albastru si rosu
4. Razvy 2 bucati marimea XL - alb si negru
5. bogdandochita 1 bucata marimea L negru,
6. cosmin83: 2 bucati marimea L albastru inchis si gri inchis Logan-rosu, Club-alb
7. mario_09:1 buc marimea L albastru....
8. alexk : 2 bucati -negre marimea L..
9. Vlad 2 bucati xxl - alb si negru
10. Cristi_XP 1 bucata L alb
11. Crististreulea - 7 bucati - diverse marimi si culori. Completare pana la minimul de 25 bucati
12. TM24ADY 1 bucata rosu LDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
a venit Mos Gerila
pretul pe bucata este de 17,12lei + 7 lei posta romana unde este cazul. sa curga adresele de livrare catre mine.
in caz ca vreti sa schimbati cu o alta marime/culoare, se poate face doar cu cele care mai sunt disponibile pe stoc.
pe stoc livrabile imediat, 17 lei bucata:
- albastru - 1buc L
- negru - 1buc L, 1buc XL
- rosu - 1buc L, 2buc XLLast edited by crististreulea; 4 May 2012, 10:09.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment