da si culmea ca acea peni`n`sula este situata in fata blocului unde sta adi )
Amenda Adp Blocat Cu Gheara In Timisoara
Collapse
X
-
Cam prea mare amenta uitati-va la acesta stire http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...rea-daune.html
Comment
-
Juristul2000 daca citeai de la inceput,
1. unde a parcat adimrv nu e zona considerata trotuar.
2. a fost sanctionat pe o HCL nu pe Codul Rutier, care din cate stiu eu are putere de lege :-) iar treaba cu sechestru pe bunul propriu sper ca ai zis-o in gluma... (asta daca esti jurist intr-adevar); oare atunci cand iti ridica masina cu platforma cum o incadram? Furt calificat ?I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
-
Originally posted by Silviu View PostJuristul2000 daca citeai de la inceput,
1. unde a parcat adimrv nu e zona considerata trotuar.
2. a fost sanctionat pe o HCL nu pe Codul Rutier, care din cate stiu eu are putere de lege :-) iar treaba cu sechestru pe bunul propriu sper ca ai zis-o in gluma... (asta daca esti jurist intr-adevar); oare atunci cand iti ridica masina cu platforma cum o incadram? Furt calificat ?
Comment
-
Chiar asa, daca pun flexul pe kktul ala de fier ce poate sa-mi faca? Cum poate demonstra ca am furato? Da poate cineva i-mi fura masina cu tot cu saracia aia la roata, tot eu trebuie sa raspund? Eu unul decat sa le platesc mai bine dau roata jos cu tot cu brat si nu au decat sa i-mi ia "pielea". Mie inca nu mi-a pus nimeni asa ceva pe roata da daca-l prind pe vreunu il musc de gat!!!!
Comment
-
@$$ilvviu normal ca nu au cum sa te acuze ca tu ai dat-o jos.
Originally posted by vasile78Mie inca nu mi-a pus nimeni asa ceva pe roata da daca-l prind pe vreunu il musc de gat!!!!
Eu sunt de acord cu blocarea masinilor si chiar ridicarea lor dar cand se incalca cu flagrant legea (oprire pe spatii verzi, pe interzis etc.);
in cazul lui adimrv a fost doar exces de zel. Puteau sa-i puna doar un avertisment si sa ii explice ca e zona de dirijare si nu trotuar acolo ... dar nu stiu daca la noi in RO s-au dat vreodata avertismente, desi in lege sunt reglementate :-)
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Se dau, Silviule, dar nici nu-ţi poţi imagina cum trebuie să joci rolul prostului ca să te creadă pe cuvânt şi să zică "bine, mă, nu-ţi dau acu' amendă, da' tre' să-ţi dau un avertisment, că am scris deja pă procesu' verbal şi mă f**e şefu' " (am citat din memorie).The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
Comment