Cred ca o sa postez pe topicul asta, pana o sa reusesc sa cumpar nenorocitele alea de stikere....
Stikere LOGAN CLUB pentru Timisoara
Collapse
X
-
se uita si crististreulea pe topicul asta, din pacate el nu prea poate face nimic in acest moment
cel care imi taie stickerele trebuie sa cumpere folia iar pentru 1-2 bucati nici nu se uita la mine.
danic: nu stiu cum ai calculat tu sa fie LOGAN pe negru deoarece nu o sa se vada deloc, pica exact peste partea neagra din jurul oglinzii. asta doar daca nu ai idei de al pune in alta parte.
faceti o lista cu exact numarul de stickere il doriti si ii dau la om comanda.
danic - LOGAN negru si Club alb. pe spate nimic
b 13 dhp: - LOGAN Club tot pe gri. pe spate nimicDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Dasnic , cristi a scris mai sus ca trebuie mai multe bucatii sa faca comanda.
Crististreulea - comanda
b 13 dhp: - LOGAN Club tot pe gri. pe spate nimic
adimrv - 5 LOGAN rosu si Club alb. pe spate alb 5
Toate cele bunesigpic #
Comment
-
Crististreulea - comanda
b 13 dhp: - LOGAN Club tot pe gri. pe spate nimic
adimrv - 5 LOGAN rosu si Club alb. pe spate alb 5
JREwing - 2 x LOGAN CLUB pe gri (parbriz) + 2 www.loganclub.ro pe gri (pe spate).The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
am fost acuma si am luat d ela om materialul. tot 10 lei pe set a ramas, desi s-a dublat pretul la folie
mi-a facut in aceasi bani penca am comandat mult odata si i-am zis ca o sa mai tai in zilele care urmeaza inca pe atat.Attached FilesDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment